Coppens Caravan

Coppens Caravan is een bekende naam in de kampeerwereld. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is bekend om zijn uitgebreide assortiment caravans, campers en accessoires. In dit artikel gaan we dieper in op wat Coppens Caravan te bieden heeft en waarom het bedrijf zo populair is bij kampeerliefhebbers.

Historie

Coppens Caravan is opgericht in 1970 door Frans en Riek Coppens in het Brabantse handel. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf en groeide al snel uit tot een bekende naam in de caravan- en kampeerbranche. In 2001 namen de zoons van Frans en Riek, Berrie en Wim, het bedrijf over en groeiden verder uit tot een grote speler in de kampeerwereld.

Assortiment

Coppens Caravan heeft een uitgebreid assortiment caravans, campers en accessoires. Het bedrijf verkoopt zowel nieuwe als gebruikte modellen en heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een kleine en compacte caravan of juist een luxe en grote camper, Coppens Caravan heeft het in huis.

Naast de verkoop van caravans en campers biedt het bedrijf ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Zo kun je bij Coppens Caravan terecht voor het onderhouden van je caravan of camper, maar ook voor reparaties en schadeherstel.

Waarom Coppens Caravan?

Coppens Caravan staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Het bedrijf heeft een groot aantal tevreden klanten die terug blijven komen. Niet alleen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en campers, maar ook voor het onderhoud en reparaties.

Het bedrijf heeft een groot aantal merken in huis, van bekende namen zoals Adria, Dethleffs en Hobby tot minder bekende merken als Eriba en LMC. Hierdoor is er voor iedere kampeerliefhebber wel iets te vinden bij Coppens Caravan.

Daarnaast heeft Coppens Caravan een grote showroom waar je alle modellen kunt bekijken. Het personeel staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kan je van alles vertellen over de verschillende merken en modellen.

Conclusie

Coppens Caravan is een bekende naam in de kampeerwereld en heeft een uitgebreid assortiment aan caravans, campers en accessoires. Het bedrijf heeft een goede service en kwaliteit en staat klaar om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar een kleine en compacte caravan of juist een luxe en grote camper, bij Coppens Caravan is er voor iedere kampeerliefhebber wel iets te vinden.