Contouring make up creme


Contouring make-upcrème is een van de meest populaire schoonheidsproducten op de markt. Of je nu een professionele make-upartiest bent of gewoon van plan bent om je make-upvaardigheden te verbeteren, het gebruik van contourcrème kan je helpen het perfecte gesmolten gezicht te creëren. In dit artikel zullen we alles bespreken wat u moet weten over contouring make-upcrème, van de definitie tot hoe u het gebruikt en nog veel meer.

De definitie van contouring make-upcrème

De contouring make-upcrème is een aanbrengbare crème op basis van pigmenten die wordt gebruikt om structurele veranderingen in het gezicht aan te brengen. Door het te gebruiken, kunt u uw gezichtsvorm opnieuw definiëren, waardoor het slanker, gedefinieerder en opvallender wordt.

Hoe werkt contouring make-upcrème?

Contouring make-upcrème werkt door licht en schaduw te creëren op bepaalde delen van het gezicht. Door de donkere kleur in de holtes van het gezicht aan te brengen, wordt het lijken alsof deze meer zijn ingevallen, terwijl je met de lichtere tinten juist de hogere delen van het gezicht benadrukt.

Welke soorten contouring make-upcrème zijn er?

Er zijn verschillende soorten contouring make-upcrème op de markt. De meest voorkomende soorten zijn crème, poeder en vloeibare contour. Elk type heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van uw huids- en voorkeurs type.

Hoe gebruik je contouring make-upcrème?

Het gebruik van contouring make-upcrème vergt oefening, maar wanneer het correct is gedaan, kan het verbluffende resultaten opleveren. Hier is hoe je dat doet:

– Gebruik een primer als basis om de make-up goed te laten hechten
– Breng een foundation aan in bijpassende tint en blend deze goed in
– Breng de contourcrème aan in de holtes van de wangen, langs de onderrand van de kaak, de zijkant van de neus, het voorhoofd en de wenkbrauwen
– Gebruik een blending kwast om de crème goed te blenden en een natuurlijk ogende schaduw te creëren
– Gebruik de hooglichtende tint om de hogere delen van het gezicht zoals jukbeenderen, neusbrug en midden van het voorhoofd te benadrukken
– Blend alles goed samen

Hoe kiest u de juiste kleur contouring make-upcrème voor uw huidtint?

Om de juiste kleur contouring make-upcrème te vinden, moet u ervoor zorgen dat deze past bij uw huidtint. Een goede vuistregel is om te zoeken naar een kleur die ongeveer 2 tinten donkerder is dan uw huidskleur. Dit zal zorgen voor een subtiele maar effectieve contour.

Hoeveel contourcrème moet u gebruiken?

De hoeveelheid contourcrème die u nodig heeft, hangt af van uw gezichtsvorm en het effect dat u wilt bereiken. Als vuistregel geldt dat u in eerste instantie beter te weinig kunt aanbrengen, om daarna bij te werken met meer crème indien nodig.

Hoe lang blijft contouring make-upcrème zitten?

De meeste contouring make-upcrèmes hebben een langdurig effect. U hoeft zich meestal geen zorgen te maken over bijwerken gedurende de dag, afgezien van enkele touch-ups bij langdurige activiteiten zoals sporten.

Kan contouring make-upcrème worden gecombineerd met andere make-upproducten?

Ja, contouring make-upcrème is volledig compatibel met andere make-upproducten. U kunt het combineren met blush, highlighter en bronzer om een complete make-uplook te creëren.

Zijn er speciale technieken die u kunt toepassen bij het gebruik van contouring make-upcrème?

Ja, er zijn verschillende technieken die u kunt toepassen om verschillende effecten te bereiken, zoals een slanker gezicht of een prominente neusbrug. YouTube is een geweldige bron voor contouring make-upcrèmes handleidingen.

Wat zijn enkele van de beste merken voor contouring make-upcrème?

Er zijn veel merken die geavanceerde en hoogwaardige contouring make-upcrèmes bieden. Enkele van de populairste merken zijn MAC, Anastasia Beverly Hills, Smashbox en Too Faced.

Verzorgt contouring make-upcrème uw huid?

Als u een hoogwaardige contouring make-upcrème gebruikt, kan het zelfs uw huid verzorgen. Kies voor een crème die bijvoorbeeld vitamine E of andere huidverzorgingsingrediënten bevat, zodat naast de verfraaiing van uw gezicht, de crème ook tegelijkertijd verzorging biedt.

Kunnen beginners contouring make-upcrème gebruiken?

Ja, beginners kunnen zeker contouring make-upcrème gebruiken. Oefening baart kunst, en de meer ervaring je hebt, hoe beter je zult worden.

Is contouring make-upcrème geschikt voor elke leeftijd?

Ja, contouring make-upcrème is geschikt voor elke leeftijd. Het zal er misschien anders uitzien op verschillende leeftijden, maar als je het correct aanbrengt, kan het zeker op elke leeftijd worden toegepast.

Zorgt contouring make-upcrème ervoor dat uw gezicht er nep uitziet?

Als u de crème op de juiste manier aanbrengt en deze goed blendt, zal uw gezicht er beslist niet nep uitzien. In tegenstelling, het zal er natuurlijk en effectief uitzien.

Conclusie

Contouring make-upcrème is een onmisbaar element voor make-upprofessionals en make-upliefhebbers. Het correct aanbrengen maakt je gezicht duurder en luxer. Met deze gids hebben we u alles verteld wat u moet weten voordat u begint met het gebruik van contouring make-upcrème.

Veelgestelde vragen

1. Moeten beginners cream-, vloeibare- of poedercontour kiezen?
2. Kan ik de contourcrème gebruiken op mijn hele gezicht?
3. Wanneer is de beste tijd om contourcrème aan te brengen, vóór of na foundation?
4. Hoe bepaal je de juiste plaatsen om de contourcrème aan te brengen?
5. Is een dure contourcrème beter dan een goedkopere variant?