Clean Air Optima

Luchtreinigers zijn producten die al wat langer bestaan maar welke steeds meer en meer worden gebruikt. We willen een goede kwaliteit lucht in onze huiskamers en fijne gezuiverde atmosfeer, vrij van bacteriën en allerlei stoffen. Een mooi voorbeeld van een luchtreiniger, die betaalbaar is en duurzaam is de Plasma ionisator luchtreiniger CA-267. Geluidsarm met 3-voudige filtertechniek. Alle pollen en zweefstofjes waar we last van kunnen krijgen worden gezuiverd. Tevens worden geuren geneutraliseerd. Mooi design wat past in kinderkamers, keukens en slaapkamers.

OVERIGE TOPPERS

Voordelen van een luchtreiniger

Allergie en of astma

Vooral wanneer je last hebt van astma of allergie zijn luchtreinigers belangrijke producten. Deze zuiveren de lucht zodat een astmapatiënt gemakkelijker kan ademen. Soms, zo op het oog, kan een bepaalde ruimte er schoon en fris uitzien. Toch kunnen er huidschilfers van huisdieren en huisstofmijt aanwezig zijn. Een kind met allergie voor huisstof kan het zomaar benauwd krijgen in een ongefilterd vertrek.

Virussen in de lucht

Vooral in deze tijd met allerlei virussen in de lucht, is een luchtreiniger onontbeerlijk. Mensen met minder weerstand hebben sneller een vervelend virus te pakken. Schone lucht zal minder virussen en bacteriën bevatten.

Een mooiere huid en een beter humeur

Schone lucht in je woonomgeving verbeterd zienderogen je humeur en doet je huid glanzen. Een luchtreiniger zorgt automatisch voor een prettige sfeer en doet ontspannen. Vooral in de wintermaanden wanneer we meer binnen zitten, is schone binnenlucht ideaal voor je huid. Deze is dan minder droog en dof.

Beter slapen

Een muffe slaapkamer zorgt voor slechter slapen of de slaap niet kunnen vatten. Goed slapen geeft minder depressie en beter prestaties overdag op school of werk. Goed slapen zorgt dat je meer zorgeloos van het leven geniet. Schone lucht helpt zienderogen beter om goed te slapen. Gezondheidskwaaltjes verdwijnen en je hebt dus minder last van een verstopte neus, hoofdpijn of niezen.