Clayre en Eef

Is je interieur toe aan een make-over of ben je net verhuisd naar een andere woning? Wanneer je alle meubels op zijn plek hebt staan, is het tijd voor leuke toevoegingen in je woon- of slaapkamer. Met de woonaccessoires van Clayre & Eef maak je er iets bijzonders van. Accessoires zorgen ervoor dat je een echt thuis krijgt.

Persoonlijk

De inrichting van een interieur, plus de verdere aankleding met woonaccessoires is vaak erg persoonlijk. Een kunstwerk, de klok van oma en het bankje dat je in de kringloopwinkel vond, horen hier allemaal bij. Wil je echter iets toevoegen wat de aandacht zal trekken, ga dan op zoek naar de juiste eye-catcher. Clayre en Eef hebben fantastische objecten voor iedere inrichting. Of het nu van aardewerk of hout is gemaakt, je vindt altijd iets wat je kunt toepassen in je woonstijl.

Kies in ieder geval een accessoire wat je ook echt mooi vindt en niet omdat het toevallig op dat moment de trend is. Een accessoire moet echt bij jou en je inrichting passen.

Voorbeelden van accessoires

Hout

Ben je een liefhebber van natuurlijke producten, dan is een houten accessoire een mooie toevoeging aan je interieur. De Clayre & Eef houten bruine wandklok past in een modern maar ook in een woonstijl die een vintage uitstraling heeft. Deze ronde houten klok heeft een stil uurwerk en is op de achtergrond voorzien van de wereldkaart. Prachtig in een keuken maar zeker ook geschikt in de living.

Modern

Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van moderne accessoires in een strakke inrichting? Clayre en Eef heeft een prachtige, goudkleurige kunststoffen fotolijst. Aan de bovenzijde van deze lijst ligt een panter. Leuk wanneer je een strakke inrichting hebt en toch ook wel houdt van een paar gekke dingen in je woonkamer. Deze wissellijst is geschikt voor een fotogrootte van 10 maal 15 cm. Je kunt het lijstje staande gebruiken.