Casa di elturo servies


Casa Di Elturo servies is een populaire keuze geworden voor veel huishoudens en restaurants in Nederland. Het servies staat bekend om zijn unieke en elegante ontwerpen en duurzame kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een volledige serviescollectie of slechts enkele stukken wilt toevoegen aan je servieskast, Casa Di Elturo heeft voor elk wat wils. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de collectie en wat het zo speciaal maakt.

De geschiedenis van Casa Di Elturo

Casa Di Elturo werd voor het eerst opgericht in Italië in 1981 en begon als een bedrijf dat zich richtte op huishoudproducten gemaakt van porselein. Het is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk dat servies produceert van de hoogste kwaliteit. Elk van de stukken van Casa Di Elturo wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd in Italië met behulp van traditionele methoden en vaardigheden.

Ontwerpkenmerken van Casa Di Elturo

Casa Di Elturo staat bekend om zijn unieke designs en stijlen. Het bedrijf biedt een breed scala aan servies met verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Enkele van de populaire stijlen zijn de Gubbio, Calini, en Loreto. Elk van deze collecties heeft een unieke uitstraling en past in verschillende interieurstijlen.

Materiaalkwaliteit en productie

Het Casa Di Elturo-servies is gemaakt van de beste kwaliteit porselein en klei, waardoor het zeer duurzaam is. Het porselein met zijn zachte textuur is bestand tegen krassen en stoten. Bovendien zijn de serviesstukken oven, magnetron en vaatwasmachinebestendig. Casa Di Elturo gebruikt ook traditionele productiemethoden om zijn stukken te maken, waardoor elk stuk uniek is.

Collecties en series

Casa Di Elturo biedt verschillende collecties en series om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur, ontwerp of grootte, Casa Di Elturo heeft iets te bieden. Enkele van de populaire collecties zijn de Gubbio-, Calini- en Loreto-series.

Gubbio Series

De Gubbio-collectie biedt een rustieke uitstraling met zijn talrijke strepen en patronen. Elk stuk van de collectie is handgemaakt en beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder mat wit en gebroken blauw.

Calini Series

De Calini-serie beschikt over een elegant en modern ontwerp met stijlvolle lijnen en een bijna zilverachtige glans. Elk stuk is met zorg gemaakt en beschikbaar in wit of zwart.

Loreto Series

De Loreto-serie biedt een mix van rustieke en moderne stijlen in zachte aardekleuren. Elk stuk is uniek doordat het handgemaakt is.

Waar te koop

Casa Di Elturo servies is te koop bij verschillende retailers over het hele land, of je nu op zoek bent naar een fysieke winkel of online winkelen prefereert. Verschillende bekende merken in Nederland verkopen Casa Di Elturo, waaronder De Bijenkorf en Zara Home.

Prijs

Hoewel Casa Di Elturo-servies een duurzame kwaliteit biedt en handgemaakt is, is het prijspunt zeer redelijk gezien de uitzonderlijke kwaliteit. De prijs varieert afhankelijk van het product en de serie, maar beginnen over het algemeen vanaf €20 voor een kop en €50 voor een bord.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig servies, dan is Casa Di Elturo zeker een optie om in jouw overweging mee te nemen. Het servies is duurzaam en handgemaakt, waardoor het een geweldige aanvulling is voor elke keuken. Door de verschillende design series en de beschikbaarheid in verschillende kleuren, kunnen klanten hun persoonlijke stijl en smaak uitdrukken.

Veelgestelde vragen

1. Zijn de serviesstukken van Casa Di Elturo vaatwasmachinebestendig?
Ja, de meeste stukken zijn vaatwasserbestendig. Toch, is het aan te raden om te controleren of het specifieke stuk vaatwasmachinebestendig is.
2. Waar wordt Casa Di Elturo servies geproduceerd?
Casa Di Elturo servies wordt gemaakt in Italië.
3. Zijn de stukken verkrijgbaar in sets?
Ja, de stukken zijn verkrijgbaar in sets en losse stukken.
4. Is Casa Di Elturo-servies duur?
Nee, gegeven de hoge kwaliteit en unieke ontwerpen zijn de prijzen redelijk en betaalbaar.
5. Zijn de serviesstukken van Casa Di Elturo knalbestendig?
Ja, de stukken van Casa Di Elturo zijn knalbestendig en kunnen tegen stoten en krassen.