Capri Broek Dames

De capribroek wordt ook wel een 7/8e broek genoemd. Ook hoor je wel eens van een enkelvrije broek. Een capribroek kan je benen optisch langer doen lijken. Fijn voor als je wat kleiner van stuk bent. Draag je echter de verkeerde pasvorm dan krijg je juist het omgekeerde effect.

Tips dragen capri

Wanneer je een capri broek dames gaat aanschaffen zal dit meestal voor de warmere periodes van het jaar zijn. In de wintermaanden is een capri soms nét even te kort.

  • Kies in ieder geval de juiste lengte. Sommige capribroeken eindigen net even boven de enkels en andere zullen net tot je knieholtes reiken. Er moet zeker een stuk van je been te zien zijn. Je benen lijken zo langer, dan dat ze in werkelijkheid zijn.
  • Broekspijpen moeten goed aansluiten. Ze mogen echter ook weer niet te strak zitten. Wanneer de pijp precies op de kuit aansluit heb je de juiste pasvorm. In principe mag de pijp niet openstaan. Óf je moet juist voor een wijder model kiezen. Het is echter mooier om een strak aansluitend model te kiezen. Zijn de pijpen toch wat te wijd, neem ze dan met een paar steekjes in.
  • De juiste schoenen onder een capribroek is een pré en laat je benen goed uitkomen. Draag je de capri met een superhoge hak dan steel je de show. Een paar sneakers onder je capri zorgt voor een sportief en trendy effect. Ook sandalen en loafers passen prima bij de 7/8e broek. Doe in ieder geval nóóit enkellaarsjes onder deze broek. Dan zie je alleen nog maar een klein stukje huid.

Online een capri kopen

Online zijn fantastische capribroeken te koop. Een mooi voorbeeld is de Robell – Model Marie07. Een heerlijke elastische broek met eveneens een elastische tailleband. Zit perfect en sluit goed aan. Een fijn draagcomfort met een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in een mooie licht-beige tint. Kan met vele kleuren worden gecombineerd.