Calvin Klein Zwembroek

De perfecte zwembroek is voor iedere man te vinden. Calvin Klein heeft geweldige shorts waar je de show mee steelt in zwembad en op het strand. Wanneer buiten weer hogere temperaturen ontstaan, hebben we zin om te gaan zwemmen in de juiste kleding. De heren willen een zwemshort die trendy is en comfortabel zit. Een zwembroek van Calvin Klein heeft al deze aspecten in zich, om jou een zorgeloos, zeker gevoel geven wanneer je op het strand ligt.

Pasvorm

Wil jij je lichaam uit een goede wijze laten zien, dan is de juiste pasvorm van groot belang. Weet je welke lichaamsbouw je hebt? Pas hier dan je zwembroek bij aan.

Zwemslip

Voor een groot aantal mannen kan een zwemslip een prima keus zijn. Heb je goed getrainde bovenbenen en een platte buik? Dan heb je een goed lichaam om zo’n zwemslip te dragen.

Zwemshort aanschaffen

Kies je voor een zwemshort? Dan is de Calvin Klein Medium Drawstring Sportzwembroek een prima keus. De meeste zwemshorts passen bij een groot aantal mannen. Ze werken uitstekend om de aandacht van bepaalde punten af te leiden. Wanneer je bijvoorbeeld erg mager bent dan kan een kleurrijk zwemshort als dit heren zwemshort de aandacht van deze plekken afleiden. Zonder veel zorgen het strand op!

 Short met wat langere pijpen

Een zwembroek met wat langere pijpen zijn geschikt voor de wat langere man. Ben je wat kleiner, kies dan een zwemshort die zo halverwege het bovenbeen zit. Een populair zwemshort is bijvoorbeeld de Swim Trunk Zwembroek /zwart. Een  wat korter model zwembroek in een mooie zwarte tint. Het CK logo vindt je op de linkerpijp. De broek is van 100% polyester en droogt zeer snel. De witte stiksels aan de broekband zijn een mooi detail van dit short. Een prettig dragend model waar je heel wat baantjes in kunt zwemmen.