Calvin Klein String

Er zijn veel vrouwen, die graag een string dragen. Een string voorkomt dat je onder wat strakkere kleding geen randjes van je ondergoed kunt zien. Een string heeft een sexy uitstraling. Een vrouw zal bij het dragen van een traditionele string zich zeker en aantrekkelijk voelen. Ook al zie je het ondergoed niet, een zelfverzekerde vrouw straalt iets uit.

Varianten

Strings kunnen in een aantal variaties worden aangeschaft. De traditionele string bedekt alleen de voorzijde en laat de billen bloot. De achterzijde van de string zit op het bovenste gedeelte na tussen de billen. De g-string bestaat uit een klein stukje stof wat de voorzijde bedekt. Een stukje elastiek van ongeveer een centimeter of 6 zit tussen de billen. De meest comfortabele string is de tanga of sambastring. Deze string bedekt aan de achterzijde de billen aan de bovenkant en laat de onderzijde van de billen bloot. De rest kan variëren. De tanga string is de meest comfortabele string voor vrouwen.

Calvin Klein string

Calvin Klein heeft een aantal verschillende soorten strings die een comfortabele en sportieve uitstraling hebben. De Calvin Klein Modern Cotton String F3786 is prettig draagbaar en gemaakt van 53%katoen, 35% modal en 12% elasthan. Deze traditionele string heeft een licht-roze kleur en een brede witte tailleband die rondom is bedrukt met het Calvin Klein logo. Deze aangenaam zittende slip is geschikt om de hele dag te dragen zonder dat je last krijgt van insnijdende bandjes.

Set van 3

Calvin Klein verkoopt handige setjes van 3 producten. Een bustier, een string en een short. Wil je je string afwisselen met een short dan heb je altijd een bijpassend ondergoed voor bij je bustier. Deze set van 3 is een perfecte basis voor elke dag. De sportieve bustier heeft een racerback en een elastische band onder de borsten met het Calvin Klein logo. De katoen-stretch kwaliteit is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het 95% katoen is koel in de zomer en warm in de winter. Tevens zorgt katoen voor goed opnemen van transpiratievocht. Het elasthaan is van prima stretchkwaliteit en zorgt voor een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit. Voor elke dag een setje!