Calvin Klein Parfum

Geuren zijn al zo oud als de mensheid zelf. Geuren doen iets met een mens. Je kunt je door de juiste geur te dragen vrolijk en blij voelen. Of je wil juist door een specifiek parfum te dragen aantrekkelijk en sexy zijn. Met geuren kun je dus alle kanten op. Jonge vrouwen houden meer van de wat bloemige, frisse geuren en de wat rijpere vrouw gaat vaak voor de wat zwaardere, klassieke variant. Calvin Klein heeft parfumlijnen ontwikkeld waar voor iedere vrouw wel de juiste geur in te vinden is. Neem als voorbeeld de Calvin Klein In2U 100 ml – Eau de Toilette. Een parfum die bedoeld is voor elke dag. Oriëntaals, bloemig aroma. Warm en tegelijkertijd toch fris. Kan door veel vrouwen, jong en en ouder, worden gebruikt. Orchideenoten worden afgewisseld met vanille.

Parfum aanbrengen

Om parfumgeur goed te kunnen ruiken moet deze aangebracht worden op warme plekjes. Dit zijn de plekken waar bloedvaten dicht bij de oppervlakte liggen. Dus achter de oren, op de polsen, nek, hals en decolleté zijn zo ongeveer de traditionele plekken. Maar nog een aantal prima plekken zijn de huid rondom de navel, knieholtes en binnenkant ellebogen.

Parfum wrijven

Door te wrijven op de plek waar je parfum hebt aangebracht wordt deze sneller warm en zul je eerder de hartnoten ruiken. Het is echter altijd het beste om de geur langzaam warm te laten worden en in eigen tempo laten verdampen.

Parfum sprayen

Bedenk hoe sterk je parfum is en spuit deze dan 2 tot 4 maal op. Het is niet prettig wanneer iemand in een wolk van parfum loopt. Denk hier aan en wees spaarzaam met je luchtje. Het is niet nodig dat een hele kamer er naar ruikt. Doe dus zuinig aan, zeker wanneer je een wat zwaarder parfum draagt. Het is veel intiemer wanneer je een parfum pas ruikt wanneer je vlakbij iemand staat.