Calvin Klein Ondergoed Heren

Mannen, vrouwen, kinderen…we dragen allemaal ondergoed. Het is van belang dat je het juiste ondergoed kiest en de juiste maat draagt. Je voorkomt hiermee gezondheidsproblemen en het oncomfortabel zitten van kleding. Calvin Klein ondergoed voor heren is aangenaam, prettig zittend ondergoed. Het heeft ook nog eens een prima uitstraling.

De manier waarop mensen zich kleden en het gebruik van ondergoed heeft een lange geschiedenis. Al van oudsher dragen mensen onderkleding. In de 14e eeuw werden in Egypte tunieken gedragen. Daaronder droeg men een lendendoek. Dit werd in 1922 ontdekt. Lendendoeken waren het eerste ondergoed voor mannen en vrouwen.

In de loop der jaren veranderde onder invloed van technologie de lendendoek in ondergoed wat we heden ten dage nog steeds dragen, dus comfortabel voor elk geslacht en lichaamsdeel.

Gebruik van ondergoed

Ondergoed is bedoeld om afscheiding en transpiratie op te vangen. Het is de bedoeling dat dit niet in aanraking  komt met onze bovenkleding. Dit heeft dus alles te maken met hygiëne en gezondheid. De boxershorts van Calvin Klein hebben een prima opnemend vermogen. Het materiaal is van 95% katoen en 5% elasthaan. Elasthaan zorgt er voor dat de boxershorts goed op de huid aansluiten zonder dat het knelt. Kan worden gewassen in de wasmachine.

Ondersteuning

Ondersteunend ondergoed biedt veel comfort voor mannen. Het elasthaan in de onderbroeken van Calvin Klein dragen hier duidelijk aan bij. Dit geeft een aangenaam en comfortabel gevoel. Een onderbroek die een beetje rond je billen fladdert zit absoluut niet prettig en kan er ook voor zorgen dat je bovenkleding slordig gaat zitten.

Wat is het beste materiaal?

Katoen is verreweg het beste materiaal voor ondergoed wat bedoeld is voor mannen. Katoen is licht, zacht en hypoallergeen. Het voorkomt dus irritaties aan de huid. Vooral mensen met een gevoelige huid zijn erbij gebaat om katoen te dragen.

De ademende en absorberende eigenschappen van katoen verminderen het risico op infecties, schimmels en bacteriën. Het PH van de huid blijft in balans.

Katoen kan honderden wasbeurten verdragen en is dus een duurzaam materiaal. Ondergoed moet dagelijks worden vervangen voor een vers exemplaar en moet dus inderdaad goed tegen veel wasbeurten kunnen.