Calvin Klein BH

Het dragen van een BH

Er zijn miljoenen vrouwen op aarde die géén bh dragen. Evenzoveel dragen er echter wel een. Ben jij een vrouw die wel graag dit kledingstuk draagt, dan weet je dat een bh veel steun kan bieden. Vooral wanneer je gaat sporten of hardlopen is een bh een zeer functioneel stukje kleding. Eén van de eisen die een bh in zich moet hebben is comfort.

Zoek je een bh met racerback,  dan zijn de Calvin Klein Bracelettes de juiste keus. De Modern Cotton Bralette met cup is een comfortabele, sportieve bra, welke van het hoogwaardige materiaal Pima katoen is gemaakt. Deze top is zacht, sterk en zit fantastisch. De cups zijn gewatteerd, zodat ze wat voorgevormd zijn en een klein push up effect hebben. Het Calvin Klein logo is aangebracht op de elastische band, net onder de buste. Het achterpand laat de racerback zien in de vorm van gekruiste banden. Geen sluiting, zodat je de bh over je hoofd moet aantrekken.

Zelfvertrouwen

Door het dragen van een BH kan je net even iets meer zelfvertrouwen krijgen. Een bh kan je outfit maken of breken. Vooral wanneer je wat strakkere kleding draagt is een BH echt wel nodig. Ook zorgt dit kledingstukje er voor dat je je tepels verbergt. Draag je géén bh en strakke kleding dan kunnen de tepels extra opvallen.

Comfortabel

Een BH moet comfortabel zitten. Wanneer je wat grotere borsten hebt is een bh prettig omdat deze het bouncen van je borsten tegen gaat. Maar ook bij borsten die minder vol zijn is het prettig om een bra te dragen. Alles blijft beter op zijn plek zitten.

Maat en pasvorm

Wanneer je een BH aanschaft is het belangrijk om de juiste pasvorm en maat te kiezen. Wil je een maatje meer, dan koop je een BH die je boobies een boost geven. Een beugel zorgt er voor dat je borsten iets gelift worden. Draag je BH nooit ‘s nachts. Deze is bedoeld om overdag steun te geven bij bewegen. Wanneer je slaapt is dit niet nodig!