Braun Silk Epil

Wanneer je haartjes met wortel en al verwijdert, zal het teruggroeien van haar minder snel gaan. Scheren en ontharingscrèmes zijn een soort oppervlaktemethode waarbij soms binnen een week weer de haartjes verschijnen. Epileren van haar geeft toch voor zeker een maand een gladde huid.

Waxen of epileren?

Beiden methodes worden de haartjes bij de wortel weg genomen. Echter tijdens het waxen worden haartjes tegen de huid gedrukt,  Daardoor zijn ze moeilijk te verwijderen. De Braun Silk epil verwijdert al het haar, al is het nog zo klein. De conclusie is dus dat haar verwijderen met de Braun Silk epil de beste methode is.

Milde methode

Epileren is een milde methode. Bij regelmatig gebruik is deze aanpak geheel pijnloos. De haartjes worden bij de wortel verwijderd en blijven toch zeker vier weken weg. Ook zijn deze jaartjes veel zachter en dunner dan de haren normaal waren. Vooral bij rgelmatige verwijdering blijven de haartjes steeds langer weg.

Gevoelige huid

Moderne vrouwen met een gevoelige huid zijn zeer tevreden over de epileerproducten van Braun. Er is een minimaal effect op de huid. Ook in een droog en koud seizoen is deze manier van epileren een prima optie.

Braun Silk Epil

De Braun Silk Epil 9 9521 Epileerapparaat heeft een volledig flexibele kop. Voor  een moeiteloze ontharing is dit apparaat een prima product. Deze Braun heeft een functionele pincettechnologie. Zelfs de kortste haartjes worden verwijderd. Een Silk epil voor draadloos wet en dry gebruik. Dus prima voor onder de douche. Pijnloos, maar men moet wel regelmatig ontharen. Er wordt een hoge frequentie massage opzetstuk meegeleverd evenals een opzetstuk voor huidcontact.

Braun Silk-épil Beauty Set 

Fantastisch ontharen met deze Braun onder de douche. Bevat ook nog 3 scrubborstels voor het lichaam. Massageopzetstukken die de huid verstevigen, dode huidcellen verwijderen en haartjes die dreigen in te groeien voorkomen. Met een trimopzetstuk kunnen haartjes op gevoelige plekken worden verwijderd. De gezichtsepilator is kan worden gebruikt om gezichtshaar te verwijderen.