Braadpannen 26 tot 28 cm

Braadpannen met een diameter van 26 tot 28 cm zijn ideaal voor het bereiden van gerechten voor een middelgrote gezinsmaaltijd. Deze pannen zijn groot genoeg om een ​​grote hoeveelheid voedsel tegelijk te bereiden, maar klein genoeg om gemakkelijk op het fornuis te passen.

Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een antiaanbaklaag die voorkomt dat voedsel aan de bodem plakt. De antiaanbaklaag maakt het ook gemakkelijker om de pan schoon te maken. De pannen hebben ook een stevige handgreep die het gemakkelijk maakt om de pan te verplaatsen.

Deze pannen zijn geschikt voor het koken op alle warmtebronnen, waaronder inductie, gas, elektrisch en keramisch. Ze zijn ook vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Als je op zoek bent naar een braadpan die geschikt is voor het bereiden van gerechten voor een middelgrote gezinsmaaltijd, dan is een braadpan met een diameter van 26 tot 28 cm de perfecte keuze. Deze pannen zijn stevig, duurzaam en gemakkelijk te reinigen.