Boxspring Zonder Matras

Je hebt eigenlijk een superfijn matras, slechts 2 jaar oud maar wel op zoek naar een boxspring wat passende is voor jou matras. Een boxspring is een heerlijk onderbed voor je matras en heeft vele voordelen.

Een boxspring biedt veel ondersteuning en is door middel van een topper voor ieder persoon aan te passen. Voelt zacht aan en geeft een comfortabel gevoel wanneer je gaat slapen. Een boxspring ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit en heeft een luxe uitstraling.

Hoogte

Wanneer je een boxspring zonder matras aanschaft heb je al een veel hoger bed dan een traditioneel exemplaar. Vooral wanneer je wat minder mobiel bent en wat ouder begint te worden is een boxspring veel praktischer door de hoge instap. Ook het verschonen van een boxspring is stukken makkelijker door het hogere bed.

Een boxspring gaat lang mee

Een matras wat op een spriaalbodem ligt, zal sneller slijten dan op een boxspringbodem. Géén materiaalmoeheid en slijtage. Het bed gaat langer mee. Er wordt geadviseerd om na tien jaar het topmatras te vervangen of er een aan te schaffen. Een goed boxspring gaat wel 20 jaar mee.

Goedkoop boxspring

De hotelboxspring 90 x 200 is een betaalbaar boxspring waar je naar eigen inzicht een matras op kunt leggen. Misschien heb je nog een goed matras of wil je een specifiek exemplaar aanschaffen. Is leverbaar in antraciet of zwarte kleur. De kwaliteit is gewoon goed. Het massieve plaatwerk is afgewerkt met foam. Je ligt er gewoon goed op. De hoogte is 30 cm. en gestoffeerd met een luxe PU-leder.

Drôme ideal

Dit wat duurdere boxspring is heerlijk om wat hoger te slapen. In- en uitsappen van het bed en opmaken is veel gemakkelijker dan bij een doorsnee bed. Een comfortabel bed geschikt voor een groot aantal matrassen. De box kan tot wel 120 kilo dragen. Voor iedere slaper een prima slaapplek.