Boxspring met Opbergruimte

Je hoeft echt niet klein behuisd te zijn om altijd weer opbergruimte te kort te komen. Om je hele huis nou vol met kasten te zetten is ook weer zo wat. Wat te denken vsn het benutten van de ruimte onder je bed. De boxspring met opbergruimte is populair, omdat je daar veel spullen kwijt kunt die je niet dagelijks nodig hebt. Het is ideaal om opslagruimte onder je bed te creëren. Niemand die het ziet en een opgeruimde slaapkamer. Om te voorkomen dat het rommelig wordt onder je bed is een boxspring met opbergruimte ideaal.

Lades

Bedden met grote lades zijn het meest praktische, om ruimte onder je bed op een goede manier te benutten. Een boxspring ziet er stijlvol uit en wanneer je meer opbergruimte nodig hebt, dan is dit een hele goede oplossing. Beddengoed, dekbedden en schoenen kunnen allemaal onder je bed worden opgeborgen.

Natuurlijk zijn er nog andere oplossingen om ruimte onder je bed te realiseren, denk hierbij aan een grote bak, vacuümzakken, een rek op wieltjes of een stijlvolle koffer. Het belangrijkste is dat de opbergruimte stofvrij moet zijn. Wanneer je een boxspring met opbergruimte kant en klaar aanschaft, dan ben je in één keer klaar.

De mooiste producten


Dreamhouse Ilse

Dreamhouse Ilse is een boxspring die in een aantal maten verkrijgbaar is. Mooie opbergruimte onder het bed. Door het matras op te tillen kun je spullen opbergen. Heel prettig wanneer je voor beddengoed als dekbedden en kussens niet genoeg plek hebt. Deze kwaliteitsboxspring heeft een luxe topdekmatras welke zorgt voor een heerlijke nachtrust.

De Luxe Yara

Wanneer je moet slapen in een rommelige slaapkamer is dit toch niet zo prettig als wanneer je slaapruimte spic en span is. Wordt geleverd met een glad hoofdbord wat een chique uitstraling heeft. Wil je een bijpassende tv-lift, dekenkist of hockers, dan zal je deze meubelen apart bij moeten bestellen. Extra opbergruimte vindt je onder het bed. Door de klep aan de zijkanten te openen heb je een gemakkelijke, toegankelijke opbergruimte. Functionaliteit wordt gecombineerd met een comfortabele nachtrust.