Bourjois oogschaduw


Als je op zoek bent naar een oogschaduw die je ogen laat knallen en je oogopslag verbluffend maakt, dan zou je zeker de Bourjois oogschaduw moeten proberen. Bourjois oogschaduw heeft een breed scala aan kleuren en formules die perfect zijn voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden.

In dit artikel bespreken we de beste Bourjois oogschaduwproducten die in Nederland verkrijgbaar zijn. We zullen ook de verschillende soorten Bourjois oogschaduw onderzoeken, hun kenmerken en hoe je ze het beste kunt toepassen voor een oogverblindend effect.

De verschillende soorten Bourjois oogschaduw

Bourjois biedt drie soorten oogschaduw aan die elk een andere afwerking hebben:

1. De gepigmenteerde oogschaduw
2. De crème oogschaduw
3. De vloeibare oogschaduw

De gepigmenteerde oogschaduw:

De gepigmenteerde oogschaduw van Bourjois is beschikbaar in verschillende finishes, zoals mat, satijn, glanzend en metallic. Deze oogschaduw is zeer gepigmenteerd, waardoor je met één swipe de perfecte kleur krijgt die een hele dag meegaat. Deze oogschaduw is perfect voor een klassieke look die de hele dag meegaat.

De crème oogschaduw:

De crème oogschaduw van Bourjois is romig en zeer gepigmenteerd. Deze oogschaduw blijft de hele dag zitten en is ook waterdicht, wat hem ideaal maakt voor zomerdagen en bij zwembadsessies. De crème oogschaduw is perfect om op zichzelf te dragen of te mengen met andere oogschaduwkleuren.

De vloeibare oogschaduw:

De vloeibare oogschaduw is perfect voor een avondje uit omdat het de ogen een dramatisch effect geeft. De formule droogt snel en blijft lang zitten. De vloeibare oogschaduw is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een metallic finish wat zorgt voor een feestelijk effect.

De beste Bourjois oogschaduwproducten

1. Bourjois Little Round Pot Eyeshadow

De Bourjois Little Round Pot Eyeshadow is een klassieker. Deze oogschaduw heeft een zachte textuur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De oogschaduw is zeer gepigmenteerd, waardoor je met één swipe de perfecte kleur krijgt die de hele dag blijft zitten.

2. Bourjois Smoky Stories Quad Eyeshadow

Het Bourjois Smoky Stories Quad Eyeshadow palette is perfect voor een mooie smoky eye-look. Het bevat vier prachtige kleuren oogschaduw die speciaal zijn samengesteld om de ogen te benadrukken.

3. Bourjois Color Edition 24H

De Bourjois Color Edition 24H is een crème oogschaduw die uitstekend blijft zitten en perfect is voor een stralend effect. Deze oogschaduw is waterbestendig en verkrijgbaar in vele mooie kleuren.

Hoe pas je Bourjois oogschaduw toe?

1. Begin met een oogschaduwprimer om ervoor te zorgen dat de oogschaduw de hele dag blijft zitten.

2. Breng de basis kleur van je oogschaduw aan op je gehele ooglid.

3. Breng met een oogschaduwborstel de middel kleur aan op de buitenste hoek van je ooglid en vervaag het naar buiten toe.

4. Gebruik een nog kleinere borstel om de donkerste kleur aan te brengen in de buitenste hoek van je ooglid om diepte te creëren.

5. Breng tenslotte een lichtere oogschaduwkleur aan op je wenkbrauwbot om het gebied te benadrukken.

Conclusie

Bourjois oogschaduw is een van de beste op de markt en biedt een breed scala aan kleuren en finishes om je look een verbluffende oogopslag te geven. Of je nu op zoek bent naar een gepigmenteerde oogschaduw, crème oogschaduw of vloeibare oogschaduw, Bourjois heeft voor elk wat wils. Met deze oogschaduw zal je oogopslag zeker oogverblindend zijn.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik mijn Bourjois oogschaduw de hele dag laten zitten?

A: Gebruik een oogschaduwprimer voordat je de oogschaduw aanbrengt en breng de oogschaduw aan in lagen om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten.

2. Is Bourjois oogschaduw veganistisch?

A: Ja, Bourjois oogschaduw is veganistisch en dierproefvrij.

3. Hoe kan ik de Bourjois Little Round Pot Eyeshadow aanbrengen?

A: Breng de oogschaduw aan met een oogschaduwborstel en bouw de kleur op naar de gewenste intensiteit.

4. Zijn er video-tutorials beschikbaar voor het aanbrengen van Bourjois oogschaduw?

A: Ja, er zijn veel video-tutorials beschikbaar op YouTube die laten zien hoe je Bourjois oogschaduw kunt toepassen.

5. Moet ik me zorgen maken over het uitvallen van Bourjois oogschaduw?

A: Bourjois oogschaduw is vrij van vlokken en blijft de hele dag zitten zodra het goed is aangebracht.