Bourjois mascara


Mascara is een van de must-haves in elke make-upcollectie en Bourjois is een merk dat vaak wordt genoemd als het gaat om mascara’s van hoge kwaliteit. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Bourjois mascara, van de geschiedenis van het merk tot de verschillende soorten mascara’s die ze aanbieden. We delen ook tips en tricks over hoe je het meeste uit je Bourjois mascara kunt halen.

De geschiedenis van Bourjois

Laten we beginnen met het verhaal achter Bourjois. Het merk werd opgericht in 1863 door de Franse cosmetica-ondernemer Alexandre-Napoléon Bourjois. Bourjois ontwikkelde het eerste poederblush-product ter wereld en bracht het in 1868 op de markt. Vanaf daar groeide het bedrijf snel en in de jaren 20 werd Bourjois beschouwd als een van de leidende cosmeticamerken in Frankrijk. Vandaag de dag is het merk eigendom van Coty.

De beste Bourjois mascara’s

Bourjois biedt een breed scala aan mascara’s, elk met hun eigen unieke formule en toepassing. Hier zijn een paar van de beste:

Volume Glamour Push Up mascara

De Volume Glamour Push Up mascara van Bourjois belooft de perfecte combinatie van volume en lengte. Het heeft een kegelvormige borstel die de wimpers optilt en definieert voor een dramatische look.

Twist Up The Volume mascara

De Twist Up The Volume mascara is een van de nieuwste toevoegingen aan het Bourjois-assortiment. Het heeft een instelbare borstel waarmee je de look kunt aanpassen van subtiel volume tot maximaal volume.

1 Seconde mascara

De 1 Seconde mascara heeft een Lash Wrap-formule die de wimpers vult en verlengt in slechts één seconde. Het heeft ook een unieke borstel die elke wimper bedekt en lift.

Tips en tricks voor het aanbrengen van Bourjois mascara

Hier zijn een paar tips en tricks om het meeste uit je Bourjois mascara te halen.

1. Breng de mascara aan op schone, droge wimpers.
2. Begin bij de wimpers aan de binnenkant van je oog en werk naar buiten toe.
3. Beweeg de borstel heen en weer om de formule gelijkmatig aan te brengen en klontjes te voorkomen.
4. Gebruik de punt van de borstel om de kleinste wimpers in de binnenhoek van je oog te bereiken.
5. Breng meerdere lagen aan voor extra volume en lengte.

Conclusie

Bourjois mascara’s zijn populair om een goede reden – ze bieden kwaliteit en veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar volume, lengte of een combinatie van beide, er is een Bourjois mascara voor elke behoefte. Door onze tips en tricks te volgen, kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit je Bourjois mascara haalt en er elke dag op je best uitziet.

Veelgestelde vragen

1. Is Bourjois mascara dierproefvrij?
Ja, Bourjois mascara is dierproefvrij.

2. Hoe lang gaat Bourjois mascara mee?
Bourjois mascara’s hebben doorgaans een houdbaarheid van 6 tot 9 maanden nadat ze zijn geopend.

3. Hoe kan ik mijn mascara het beste verwijderen?
Gebruik een make-upremover die speciaal is gemaakt voor mascara en wrijf zachtjes over je wimpers tot alle producten zijn verwijderd.

4. Kan ik Bourjois mascara gebruiken als ik gevoelige ogen heb?
Bourjois mascara’s zijn over het algemeen vrij mild en veilig voor gebruik rond de ogen, maar als je bijzonder gevoelige ogen hebt, kun je het beste eerst een patchtest uitvoeren.

5. Welke kleuren zijn beschikbaar in Bourjois mascara’s?
Bourjois mascara’s zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin en blauw.