Bosch vaatwasser inbouw

De afwasmachineis wat mij betreft de beste uitvinding van de eeuw. Heerlijk om niet meer met een afwaskwastje te roeren in een lauwwarm sopje en daarna de vaat nog eens na te drogen met een theedoek.

Een vaatwasser is ook veel hygiënischer dan afwassen met de afwaskwast en een teiltje water. Bacteriën worden gedood en je vaat komt blinkend schoon en droog uit de machine.

Voorspoelen?

Veel mensen spoelen de vaat even voor onder de kraan. Dit is eigenlijk overbodig. Een kwaliteits vaatwasser zal alle vuil wegwassen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om borden waar dikke lagen mayonaise aankleven in de machine te zetten. Die spoel ik in ieder geval altijd weg. Ook broodkorsten en kippenbotjes even in de afvalbak deponeren. Maar in principe is voorspoelen  niet nodig.

Multifunctionele tabletten

Eén tablet waar alles inzit is het prettigst om je vaatwasser op te laten draaien. Daar zit namelijk alles in.  Zout, glansspoelmiddel en wasmiddel, allemaal in een tablet. Gebruik je liever een los vaatwaspoeder, dan moet er regelmatig glansspoelmiddel en zout aan je machine worden toegevoegd. Een voordeel van losse poeder is, dat je gemakkelijker kan doseren. Is je vaat erg vies dan gebruik je wat meer.

Bosch inbouw vaatwassers

Alle Bosch inbouwvaatwassers zijn energiezuinig, stil en verbruiken weinig water. Een vaatwasser die rekening houdt met het milieu en de toekomst. De Bosch inbouwvaatwassers passen in elke stijl keuken en geven je doorgaans een afwasmachine die jaren meegaat. Bosch is het uitgelezen merk op het gebied van witgoedapparatuur. Neem bijvoorbeeld de inbouw vaatwasser met de VarioSpeedfunctie. Bij uitstek geschikt voor mensen die weinig tijd hebben. De programma’s worden door gebruik te maken van dit programma met 50% verkort.

Bosch SMV46KX01E Volledig ingebouwd 13couverts A++ vaatwasser

Eén van de beste inbouw vaatwassers is de SMV 46KX01E. Deze vaatwasser heeft een verborgen bediening en een energielabel A++. Met een laadvermogen van 12 couverts en een geluidsniveau van 46 db kun je spreken over een milieuvriendelijk apparaat, welke een prima schone vaat aflevert. Deze vaatwasser is uitgerust met 6 programma’s. Duurzaamheid tegen een scherpe prijs.