Black en Decker Kruimeldief

Een kruimeldief is een ontzettend handig gebruiksvoorwerp om naast je stofzuiger te benutten. Stof, klein afval en kruimels kunnen met dit apparaat worden opgezogen. Het reservoir biedt ruimte aan kleine stofdeeltjes en is dus niet geschikt om grotere stukken op te zuigen. De sleuf van een kruimeldief is meestal wat smal waardoor grotere vuildeeltjes geen ruimte krijgen om naar binnen te worden gezogen. De kruimeldief is handig wanneer er wat geknoeid is met eten. In de keuken en langs de gedeeltes waar je meestal zit te eten, kan dit apparaat prima worden gebruikt. Je kunt met een kruimeldief géén stofzuiger vervangen. Een kruimeldief helpt wel mee op een schoon en opgeruimde ruimte te houden.

Kruimelzuiger

De kruimelzuiger of kruimeldief is dus geschikt om kleine oppervlaktes schoon te maken. Ook wanneer je huisdieren hebt is dit apparaat prettig om je huiskamer huisdierhaarvrij te houden. Er zit geen snoer of stekker aan de kruimeldief zodat je moeiteloos van voor in je interieur naar achter te zuigen. Nog meer voordelen zijn onder andere;

  • Supermakkelijk op kleine oppervlakken en ruimtes
  • Snoerloos apparaat, d.m.v. opladen voldoende elektriciteit
  • Snel even een paar vuiltjes opzuigen omdat het apparaat gebruiksklaar is.
  • Opbergen gaat gemakkelijk omdat het apparaat niet groot is
  • Licht in gewicht

Waar moet je op letten bij aankoop?

Eén van de belangrijkste dingen is natuurlijk je budget. Er zijn enorm veel merken kruimeldieven. De een is veel duurder dan de ander. Over het algemeen zijn de kruimelzuigers van Black en Decker goed betaalbaar. Er zal bij een kruimeldief een prijskaartje aan hangen op basis van de accu bijvoorbeeld. Als je weet wat je wil en wat je budget is, kun je gericht gaan zoeken. Bedenk echter wel dat goedkoop bijna altijd duurkoop is.

Specificaties

Eén van de specificaties geeft bijvoorbeeld aan, voor welke woning een kruimelzuiger geschikt is. Belangrijke kenmerken kunnen worden vergeleken, zoals de duur voordat een kruimeldief is opgeladen. Hoe groot is het opvangbakje en hoeveel geluid maakt het product. Het apparaat moet aansluiten bij jou wensen. Black en Decker beschikt bijvoorbeeld over kruimeldieven die ook vloeistoffen kunnen opzuigen. Bekijk ook de kwaliteit/prijsverhouding en niet geheel onbelangrijk zijn de reviews over dit product.