Bjorn Borg Sneakers

Eind jaren ’70 was Björn Borg een van de beste tennisspelers op de wereld. Hij behaalde bijvoorbeeld 11 grandslamtitels en was recordhouder op Wimbledon waar hij achtereenvolgend 44 wedstrijden won. Een waar sportman die na zijn carrière het merk Björn Borg op de markt bracht.

Duurzaam 

Het merk Björn Borg wil bijdragen aan een betere toekomst. Dit wordt uitgedragen door het gebruik van duurzame materialen en moderne productietechnieken. Dit verminderd de impact op het milieu.

Mensenrechten worden veilig gesteld door het organiseren van eerlijke salarissen en de juiste werkomstandigheden. Personeel mag nooit uitgebuit worden en moeten voldoende worden betaald.

Regels over het gebruik van chemicaliën worden strikt opgevolgd.

De uitstekende pasvorm wordt nageleefd door strenge kwaliteitscontroles.

Björn Borg zorgt voor winkelinterieurs die 100% recyclebaar zijn. Ook tassen, kledinghangers en verpakkingen zullen aan deze eisen moeten worden voldoen.

Aan duurzame logistiek wordt voortdurend gewerkt. Het streven is, dat in 2022 moeten alle producten duurzaam worden geproduceerd.

De mooiste producten


Björn Borg Sneakers

Het stijlvolle en populaire merk Björn Borg heeft een groot aantal damessneakers in haar collectie die met heel veel outfit’s te combineren zijn. Sneakers voor elke gelegenheid en in vele kleuren zijn voor vrouwen aan te schaffen.

Björn Borg L300 Sfr Sneaker Women White

Deze sneakers van Borg hebben een aparte look. De buitenzijde is wit leer, met aan de hielkant boven de hak een mooi zwart/wit gestippeld detail. Prima sneaker voor in de zomermaanden. Binnenzijde van de schoen is van zwart textiel en de zool is van kunststof materiaal. Björn Borg heeft schoenwijdtes waarvan deze maat G is. Betaalbare kwaliteitsschoen waar je seizoenenlang plezier van hebt.

Zwarte sneakers

Zwarte sneakers kunnen met een groot aantal kledingstukken worden gecombineerd. Of het nu een chique pantalon is of een hippe jeans, deze sneakers kunnen altijd. Het binnenwerk is van textiel en de buitenzijde is van imitatie suède. De stevige profielzool is flexibel en bied de nodige grip en demping.