Bio Ethanol Brander

Bio ethanol is een brandstof welke bestaat uit zuiver alcohol. Er komen tijdens het verbranden in bijvoorbeeld een biohaard,  geen schadelijke stoffen vrij. Ook rook en Co 2 behoort tijdens verbranding van Bio ethanol niet vrij te komen. Een geweldige brandstof die, tot tegenstelling met fossiele brandstoffen als gas, schoon en milieuvriendelijk is.

Premium bio-ethanol

Premium bio-ethanol wordt geleverd in flessen met een inhoud van 1 liter. Gekocht per 12 x 1 liter scheelt beduidend in de kosten. Deze brandstof is geschikt voor alle bio-ethanol haarden en tafelhaarden. 100% biologisch en speciaal geoptimaliseerd voor ethanol haarden. Chemisch uitgebreid getest.

Milieuvriendelijk

De productie van bio-ethanol is duurzaam en wordt uit biomassa gewonnen. Denk hierbij aan graangewassen, suikerbiet en suikerriet. Om een prettige sfeer te creëren schaffen mensen een biohaard aan. Ben je op zoek naar een haard die je kunt ophangen, dan is de Bio Ethanol Haard Golf Black 65 een prima keus. Een haard die met twee schroeven aan de muur wordt bevestigd of kan worden ingebouwd in de wand. Heeft een dubbelwandig rvs container. Deze haard is sfeervol maar geeft ook daadwerkelijk warmte. Je kunt deze bio haard vergelijken met een goede radiator.

Géén afvoer nodig 

Er komen bij verbranding absoluut geen gevaarlijke stoffen vrij. Wel een kleine hoeveelheid waterdamp. Eigenlijk dezelfde stoffen wanneer iemand uitademt. Voor een bio-ethanolhaard heb je dus geen afvoer nodig. Dat is prettig omdat je deze haard overal kunt plaatsen of ophangen.

Toekomst

De overheid is hard bezig om iedereen van het gas af te helpen. Bio-ethanol is een prima vervanger om warmte te produceren. Gasvrij wonen is de toekomst. Ben je op zoek naar een functionele tafelhaard, kies dan voor een Bio-haardtafel met gehard glas. Een klassiek ontwerp wat helemaal de trend gaat worden voor 2021. Een klein beetje vloeibare brandstof en je hebt al snel een heerlijk vlammenspel in je Artemis-biohaard. Echte vlammen die je woon- of slaapkamer in een paar minuten heerlijk zal verwarmen.