Billy en Lilly babykleding

Billy en Lilly zijn verzonnen namen voor een ijzersterk baby- en kinderkledingmerk. Comfortabele, draagbare kleding waarbij een baby zich zal voelen alsof hij of zij een prins of prinsesje is. Een wereld waar baby’s en kleine kinderen er altijd uitzien als gewone kinderen met een bijzondere touch. Babykleding die er mag zijn en die, ook na elke wasbeurt, je baby er fantastisch doet uitzien.

Aangenaam zittende babykleding waar over is nagedacht. Het merk Billy & Lilly is geboren in 2007. Anita Elbers is de ontwerpster achter dit kledingmerk. De allereerste collectie die op de markt kwam, zag het levenslicht in 2008. Het motto van Anita is vrolijk en tegelijkertijd fris. Een vernieuwend concept wat direct  veel jonge moeders aansprak. Nu, na ruim 12 jaar, is Billy en Lilly kleding nog steeds graag gewild en actueel.

Betaalbare kwaliteit

Veel babykledingmerken zijn duur en niet geschikt voor iedere portemonnee. Billy en Lilly babykleding is voor elk budget. Kwaliteit die ook betaalbaar is. De collectie van Billy en Lilly wordt twee maal per jaar aangevuld met een nieuw assortiment. Je baby zal er altijd modern en cool uitzien. Verkrijgbaar vanaf maat 50/56 betekent, dat dit kledingmerk geschikt is voor de allerkleinsten. Tot een jaar of 10 kunnen kledingstukken worden aangeschaft.

De mooiste rompertjes!

Vroeger waren rompertjes over het algemeen alleen verkrijgbaar in witte en lichte tinten. Tegenwoordig zijn ze in de uniekste kleuren verkrijgbaar met grappige teksten. Wat te denken van de roze Billy & Lilly romper in de roze tint met bruine strepen. Een uniek rompertje wat verkrijgbaar is vanaf maat 62.

Nederlands merk

Billy en Lilly is een kledingmerk van puur Nederlandse bodem. Dat betekent, dat het een betaalbaar kwaliteitsproduct is en lang meegaat. Kinderen groeien snel en zijn binnen no time toe aan een grotere kledingmaat. Daarom is een kwalitatief goed kledingmerk wat scherp is geprijsd een prettig aspect voor iedere portemonnee. Omdat Billy en Lilly kleding lang meegaat is het voor de volgende kinderen nog prima te dragen.