Bh accessoires


Als het gaat om lingerie, zijn bh’s een van de belangrijkste kledingstukken in je garderobe. Maar het juiste accessoire kan het allemaal nog beter maken! In dit artikel bespreken we verschillende soorten bh-accessoires die er zijn en hoe ze je bh-ervaring kunnen verbeteren.

Voordelen van bh-accessoires

Bh-accessoires kunnen je helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen zoals:

– BH bandjes die afzakken
– BH bandjes die in de schouders snijden
– BH-bandjes die zichtbaar zijn onder kleding
– BH-sluitingen die niet op de juiste plaats zitten
– Oncomfortabele beugels of cups

Soorten bh-accessoires

1. BH bandeau’s

Een bandeau is een soort bovenkantje dat je over je bh kunt dragen. Het bedekt de bh-bandjes en biedt extra ondersteuning. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest, anders zul je de hele dag aan het sjorren zijn, wat nog irritanter is dan zichtbare bh-bandjes.

2. BH clips

BH clips zijn handig voor als je top of jurkje een racerback-model heeft. Deze clips kunnen de twee bandjes van je BH bij elkaar houden, zodat ze niet zichtbaar zijn onder je kleding.

3. BH-verlening

Soms kan het zijn dat je BH net iets te strak zit, waardoor deze niet comfortabel is om te dragen. Een BH-verlengstukje kan dan uitkomst bieden. Je bevestigt deze aan de sluiting en het verlengt de omvang van de bh met een paar centimeter.

4. BH pads

BH pads zijn handig voor bh’s waarbij de cups niet helemaal goed gevuld zijn. De pads zorgen ervoor dat je borsten mooi rond lijken en comfortabeler aanvoelen.

5. BH-beschermers

BH-beschermers beschermen je bh tegen zweet of vuil. Ze zijn handig voor als je gaat sporten of als je lange dagen maakt.

6. Siliconen stickers

Siliconen stickers zijn handig als je geen bh wilt dragen met een jurk die een blote rug heeft of een laag uitgesneden bh. Ze zijn onzichtbaar en kunnen tot 10 keer worden hergebruikt.

De juiste accessoires kiezen

Het kiezen van de juiste bh-accessoires is belangrijk om de juiste pasvorm en ondersteuning te garanderen. Let bij het kopen van je bh-accessoires op het volgende:

– De maat: Kies altijd de juiste maat voor de beste pasvorm en ondersteuning.
– Type bh: Bij sommige bh’s kunnen bepaalde accessoires niet werken, dus zorg ervoor dat je weet welke accessoires compatibel zijn met je bh.
– Comfort: Kies accessoires die comfortabel zijn om te dragen en geen irritatie veroorzaken.

Conclusie

Het maakt niet uit wat voor soort bh je hebt, er zijn altijd accessoires die het comfort en de pasvorm kunnen verbeteren. Met de juiste accessoires kun je ervoor zorgen dat je bh perfect past en er ook nog eens geweldig uitziet.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn BH-bandau’s en hoe werken ze?

BH-bandeau’s zijn als tops die over je bh worden gedragen. Ze bedekken je bh-bandjes en bieden extra ondersteuning. Je wilt wel ervoor zorgen dat je de juiste maat draagt.

2. Hoe zorg ik ervoor dat bh-bandjes niet afzakken?

Een bh-bandje kan afzakken doordat het niet goed past. Zorg ervoor dat je de juiste maat draagt en kies bh-bandjes die gemaakt zijn van stevige materialen.

3. Kan ik mijn BH-verlengstuk zonder de bh-sluiting gebruiken?

Nee. Er is altijd een BH-sluiting nodig om de bh vast te maken. Het verlengstuk kan je alleen gebruiken om de omvang van de bh wat ruimer te maken.

4. Hoe vaak kan ik siliconen stickers hergebruiken?

Siliconen stickers kunnen tot wel tien keer hergebruikt worden. Het is belangrijk om ze tussen gebruik schoon te maken met water en zeep.

5. Hoe weet ik welk accessoire ik nodig heb?

Het type accessoire dat je nodig hebt, hangt af van het probleem waarmee je worstelt bij het dragen van je bh. Als je BH-bandjes hebt die afzakken, heb je een andere oplossing nodig dan als je bh-sluiting niet goed aansluit. Kies accessoires die specifiek ontworpen zijn om het probleem op te lossen.