Berlinger Haus Pannenset

Natuurlijk is het gemakkelijker om een magnetronmaaltijd aan te schaffen, dan dat je een uur in de keuken staat. Koken vergt inspiratie en tijd. Eten laten bezorgen is ook helemaal hip en van deze tijd. Bedenk echter, dat een maaltijd zelf klaar maken met de juiste pannen, zorgt voor meer vitamines en andere waardevolle stoffen. Het is een aanrader om gewoon elke dag de Hollandse pot klaar te maken en uit eten gaan en laten bezorgen als uitzondering te zien.

Verantwoord eten

Verantwoord eten gaat prima met een Berlinger Haus pannenset. Gezondheid is één van de belangrijkste aspecten in het leven. Wat je eet dat ben je en straal je uit. Er is echter nog een belangrijk oogpunt. Samen koken en samen eten.. Je sociale leven wordt verrijkt door zelf je maaltijden klaar te maken, al of niet met je partner of huisgenoot en er samen van te genieten. Het hebben van de juiste pannen is in deze erg belangrijk.

Pannenset Berliner Haus – 15-delig Rosegoud

Fantastische pannen die er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Met deze set kun je gebruik maken van halogeen, inductie, keramisch, elektrisch en gas. Ook kunnen deze kookpannen in de oven. Een gemengde pannenset die bestaat uit 6 pannen. 2 koekenpannen, 4 kookpannen in verschillende maten, een spaghettilepel, spatel, soeplepel en 2 onderzetters.

Deze set heeft een aantrekkelijk kleur, rosegoud en zwart. Staat fantastisch in de keuken en kan worden gezien als een echte design-set. Een aantal reviews vertellen je, dat je deze pannen het beste met de hand kunt afwassen. Steeds in de vaatwasser zorgt op den duur, voor minder kwaliteit.

Tijdens het gebruik van deze pannen, zal je merken dat water sneller aan de kook is en boter of olie sneller heet kan zijn. Dit heeft als voordeel dat je minder gas of elektra gebruikt. Berliner Haus heeft duurzame pannensets, mits je er goed mee omgaat.