Bed met Opbergruimte

Veel, wat oudere mensen, bewaren alles en gooien gooien nooit meer spullen weg. Zij willen alles bewaren voor, stel je voor dat je het nog eens nodig hebt….Herinneringen uit het verleden en kleding die je tóch af en toe draagt moet je gewoon bewaren, maar overbodige rommel? Gooi in de afvalcontainer. Voordat je iets weggooit moet je altijd bij jezelf bedenken, ga ik dit nog gebruiken? Wanneer je iets niet hebt gemist dan mag je het weggooien.

Wel bewaren

Er zijn natuurlijk veel spullen waar je waarde aan hecht. De ketting van je oma, het eerste schoentje van je kind of een bijzondere ansichtkaart met een mooi gedicht….Dat zijn echt nostalgische producten die niet weg mogen. Het is echter wel de bedoeling dat je genoeg bergruimte hebt om bepaalde attributen te bewaren. Veel mensen zijn klein behuisd en hebben geen kelder, noch een zolder. Voor hen is het dubbel vervelend wanneer ze bepaalde zaken willen bewaren en hier eigenlijk geen ruimte voor hebben. Er is echter een oplossing die veel bergruimte kan bieden. Denk eens aan een bed met daaronder genoeg bergruimte voor al je geliefde spulletjes.

Ottoman bedframe

Een Ottoman bedframe geeft een fantastische mogelijkheid om je spullen stofvrij op te bergen. Ruimte wordt zo efficiënt mogelijk benut. Ruimtebesparend voor elke slaapkamer. Met gemak kunnen grote en lange objecten onder het bed worden opgeslagen. Prima toegankelijk en zonder dat er stof bij je spulletjes komt. Je goederen staan direct op de grond, zonder dat er stof bij komt. Een stoffen doek zorgt voor genoeg ventilatie en houd de ruimte onder je bed geurvrij. Ook vocht krijgt geen kans.

Stalen Frame

Het stalen frame waar Ottoman bedden uit bestaan, zijn omtrokken met hoogwaardig kunstleer. Op het frame bevinden zich schroef en bevestigingspunten. Deze constructie is stevig, robuust en heeft een lange levensduur. Met een Ottoman krijg je echt waar voor je geld!