Bed met Lades

Wat we als huishouden bijna allemaal tekort hebben is opbergruimte. Hoe groot of klein je huis ook is, extra bergruimte is altijd prettig. Vooral in de slaapkamer hebben we ruimte te kort. Extra dekbedden, lakens en kussens worden meestal ergens op een donker plekje op zolder opgeborgen. Heb je dan plotseling een dekbed nodig omdat je zo koud wakker wordt, dan moet je die donkere zolder op, zoeken naar een extra dekbed. Hoe makkelijk zou het zijn om dit in je eigen slaapkamer kwijt te kunnen.

Bed met bedlade

De slaapkamer van je dochter is niet zo groot. Een garderobekast en een bed kan nog geplaatst worden maar dan wordt het erg krap met de ruimte. Maar, al dat speelgoed…waar moet dat naar toe? Knuffels vinden nog wel een plekje op het bed maar wat te denken van al die spelletjes, puzzels en andere speelattributen. Hoe handig zou het zijn om deze stofvrij en zó voor het pakken op te bergen? De oplossing is een bed met bedlades.

Bed Alaska Met Slaaplade

Alaska is een bed van 120 x 200 cm en geschikt vanaf een jaar of 3, 4 tot wel in de tienertijd. Heerlijk slapen op je witte bedje met uitschuifbare lades. Moet je je kamer delen met je zusje, dan is het helemaal prettig om je eigen spulletjes dicht bij de hand te hebben. Er is nog een voordeel, je kunt een extra slaapplekje organiseren door de slaaplade gewoon uit te trekken. Leuk wanneer je vriendin komt logeren! Een multifunctioneel bed wat gebruikt kan worden als be, opbergruimte, extra slaapplekje en wanneer je het bed niet meer gebruikt als zitbankje.

Kajuitbed

Dit bed gemaakt van massief grenen en voorzien van 6 opberglades geeft je vele mogelijkheden. Je kan heerlijk slapen op dit bed, al je schoolspullen kun je kwijt en bied je alle mogelijkheden om gezellig met vriendinnen op te loungen en tv. te kijken. De rolbodem wordt extra bijgeleverd. Dit bed moet echter wel een door een handige vader in elkaar worden gezet. Is geen probleem want met de simpele handleiding kan iedereen dat.