Bandits and Angels

Voor de eerste of tweede verjaardag van je peuter is een loopfietsje een mooi en functioneel cadeau. Prima voor zowel jongens als meisjes. Een loopfietsje geef je aan je kind wanneer deze nog niet echt aan fietsen toe is, maar bijvoorbeeld al wel op een driewieler kan rondrijden. Kinderen in Nederland leren over het algemeen allemaal fietsen. Een loopfiets is een eerste aanzet om fietsen op simpele wijze te leren. Niet ieder kind is hetzelfde en er zijn veel kinderen die eerst goed hun evenwicht moeten leren bewaren, in hun eigen tempo. Het zelfvertrouwen zal groeien wanneer het kind zijn balans kan vinden op een loopfiets. De volgende stap is om de trappende beweging onder de knie zien te krijgen.

Belangrijke voordelen

De voordelen door het gebruik van een loopfiets zijn belangrijk. De ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd en de peuter leert zijn evenwicht bewaren. Met het gebruik van een loopfietsje gaat het zelfvertrouwen met grote stappen vooruit.

De mooiste producten


Loopfiets Starter retro groen limited

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.2 van de 5 sterren uit 5 reviews

Smart bike 4in1 retro groen

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.8 van de 5 sterren uit 6 reviews

Houten bakfiets little rider retro green

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.4 van de 5 sterren uit 7 reviews

Loopfiets Little Starter retro green

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.3 van de 5 sterren uit 3 reviews

Bandit 2 in 1 Zwart Hout - Loopfiets

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.4 van de 5 sterren uit 54 reviews

Bandits & Angels Retro Groen 2in1

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 5.0 van de 5 sterren uit 1 reviews

Bandits & Angels

De Bandits & Angels Smart bike is een houten loopfietsje voor kinderen vanaf 12 maanden. Deze multifunctionele loopfiets kan als driewieler en als tweewieler worden gebruikt. Het zadel is in hoogte verstelbaar en heeft geluidsarme wielen. Er is ook een bijpassend stuurmandje verkrijgbaar voor dit model.

Meerdere dingen tegelijk leren

Op een loopfietsje leert het kind meerdere dingen tegelijk. Evenwicht bewaren, dus in balans blijven, tegelijkertijd vooruit bewegen en de fiets in bedwang houden. De grove motoriek wordt enorm ontwikkeld op deze manier.

Ook snelheid en afstand worden ingeschat zodat je op tijd leert remmen. Nuttig voor het latere echte fietsen.

Loopfietsje Starter retro

Een stoere loopfiets voor peuters vanaf twee jaar. Je wordt gezien op deze loopfiets. Heeft een handig voetenplankje, witte luchtbanden en een lage instap. Het fietsje is duurzaam en kan door meerdere kinderen uit een gezin worden gebruikt. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.