Badkamerspiegel met Verlichting

Hoe klein of groot een badkamer ook is, een badkamerspiegel is een must in deze ruimte. Elke dag zijn we zo ongeveer 45 minuten in de badkamer aanwezig om te douchen, tanden te poetsen, make-up aan te brengen en het haar te kammen of te föhnen. Om te douchen of in bad te gaan heb je geen spiegel nodig, maar al die activiteiten die we doen om ons zelf mooi te maken, heb je toch iets nodig waar je jezelf kunt zien.

Badkamerspiegel met verlichting

Elke ochtend zie je jezelf weer in de spiegel. Alle lijntjes en grijze haren ontdek je meestal door in de badkamerspiegel te kijken. Vooral de spiegel met verlichting laat alle oneffenheden etc. goed zien. Prettig om dit waar te nemen? Nou nee, maar je kunt wel direct stappen ondernemen om de boel op te knappen. Een badkamerspiegel met verlichting is dus een goed hulpmiddel om mensen er op hun voordeligst uit te laten zien.

Eyecatcher

Een badkamerspiegel is een functioneel product in je badkamer maar tegelijkertijd ook de eye-catcher. De SB LXRY® Premium Hollywood met lampen spiegel is een mooi voorbeeld van design en een doelmatige toepassing in je badkamer. Make-up bijwerken en je voelen als een echte reality ster wanneer je deze spiegel gebruikt. Je kunt met deze spiegel alle kanten op. De perfecte verlichting creëren tijdens het opmaken. De lampen zijn dimbaar en kunnen op maar liefst 5 verschillende lichtsterktes worden ingesteld!

Badkamerspiegel aanschaffen

Ben je van plan om een badkamerspiegel aan te schaffen kies dan voor een niet te klein exemplaar. Bedenk ook, dat wanneer je over een kleine badkamer beschikt, een grote spiegel de ruimte optisch groter zal maken. Houd dus rekening met hoe groot het vertrek is.

Verlichting

Schaf je jezelf een spiegel aan zonder ingebouwde verlichting, dan is een verlichtingspunt boven je spiegel onontbeerlijk. De Tiger LED Spiegelverlichting Ancis  is een praktisch, 40cm lang armatuur, wat boven de spiegel kan worden gemonteerd. Prima te gebruiken boven de wastafel omdat de lichtrichting naar beneden schijnt. Kan ook boven een kast worden gemonteerd, zodat je gemakkelijker je spullen kunt vinden.