Badjas met Rits

Een badjas is een comfortabel kledingstuk wat op verschillende manieren kan worden gedragen. Eigenlijk is deze jas ontworpen om te dragen wanneer je onder de douche vandaan komt. Heerlijk douchen, afdrogen, eventueel gebruik maken van een bodycréme en daarna relaxen in bed of op de bank in een comfortabele badjas. Ook wanneer je in bad gaat draag je van te voren de badjas tot je bad vol is en je er in stapt. De badjas zorgt er voor dat je snel droog bent. De badstof neemt snel vocht op en geeft een comfortabel gevoel na douche of badbeurt.

Ochtendjas

Over het algemeen wordt de badjas ook wel als ochtendjas gedragen. Een badjas reikt meestal tot over de knie en zorgt er voor dat je pyjama niet in zicht komt. Ontbijten in een comfortabele badjas of zomaar even relaxen voor de tv. Vooral in de weekenden wordt veel gebruik gemaakt van een badjas. Sommigen zitten tot de lunch in dit comfortabele kledingstuk en genieten van hun vrije tijd. Ook in de avond na een verkwikkende douche is het prettig om een badjas te dragen. Relaxen op de bank met een boek of een kop koffie is voor veel mensen hét moment van de dag!

De sauna

Ben je een fervent bezoeker van de sauna dan is een badjas onontbeerlijk. Vooral de badjas met rits is een populair kledingstuk tijdens een bezoek aan de sauna. Tijdens een dagje wellness bezoek je meestal het restaurant om een hapje te eten of een kop koffie te nuttigen. De badjas is dan verplicht. Tijdens zo’n dag, kom je helemaal tot rust. Tussen de saunagangen door is het heerlijk om in de rustruimte van het complex gebruik te maken van ligstoel of bed. Een badjas houdt je dan lekker warm.

Badjas met rits

Het aan- en uittrekken van een badjas met rits is erg handig. Géén ceintuur om je lichaam maar direct dichtritsen zorgt voor meer comfort en gemak. Verkrijgbaar in vele kleuren, maten en lengtes. Badjassen met rits zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Het materiaal is meestal katoen of badstof.