Baby Yoda Knuffel

Baby Yoda is een populair figuurtje uit de televisieserie “The Mandalorian”. In deze serie heet dit personage Grogu, maar wordt door fans meestal baby Yoda genoemd. In deze serie is Yoda 50 jaar oud maar ziet er uit als een baby. De ontwikkeling gaat erg langzaam en de personage blijft er min of meer als een baby uitzien. Het Star Wars verhaal waar de kids dol op zijn, heeft zijn sporen wel verdiend. Elk kind kent Yoda en wil deze graag vasthouden en knuffelen. Evenals Yoda kennen we ook de Angry Birds die allemaal als knuffel verkrijgbaar zijn.

Knuffelen

Kinderen kunnen zich al vroeg aan een bepaalde knuffel hechten. Alles draait natuurlijk om papa en mama maar er is meestal ook een derde in het spel. De knuffel! De knuffel is heilig en o wee wanneer deze niet te vinden is. Een huilend kind en een gestreste mama.

Kinderen hechten zich aan een knuffel. Dit komt omdat de ouders er niet altijd zijn en een knuffel wel. Die hoeft niet te werken. Een knuffel geeft een bepaald vertrouwen aan een kind en hoort bij het kind, denkt ie… Door een knuffel voor je kind aan te schaffen zal deze zich er aan hechten en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Star wars knuffels

De Baby Yoda knuffel met een lengte van 30 cm. is speciaal voor de kleine Star Wars fans ontwikkeld. Een fantastische replica uit de filmserie. Deze knuffel draagt een jute jasje welke aan- en uitgedaan kan worden. Zacht, stevig materiaal daagt het kind uit om te knuffelen. Een geweldig cadeau voor je kleine peuter.

Angry birds

Angry Birds zijn ook personages die op tv. te zien zijn. De soms wat norsig uitziende knuffels, zijn bij veel kinderen populair. Alle Star Wars Angry birds zijn verkrijgbaar als knuffel. De knuffeltjes zijn 20 cm. hoog en voor kinderen vanaf 3 jaar een aanrader. Spaar ze allemaal!

 

BABY YODA (Grogu) Best Cute Scenes