Baby Born Kleertjes

Baby born is één van de bekendste poppen voor meisjes. Elk jaar wordt weer een nieuw thema uitgebracht. Neem bijvoorbeeld de interactieve pop die voor veel kinderen de meest geweldige babypop is. Plassen, huilen, eten, drinken en slapen zijn allemaal levensecht en alles functioneert zonder batterijen. De poppenmoeder kan echt voor haar kind zorgen.

Meisjes tussen 3 en 8 jaar

De babyborn pop is het leukst voor meisjes tussen 3 en 8 jaar. En deze pop is niet alleen geschikt voor meisjes maar ook jongetjes kunnen uit de voeten met de Baby Bornpop. Geef je een jongen een babypop dan leren ze al direct dat baby’s ook door mannen en jongens verzorgd kunnen worden.

1932

In het jaar 1932 werd door de familie Zapf een speelgoedbedrijf opgericht wat zich met name op de productie van poppen richtte. Vanaf 1958 werd het bedrijf door de volgende generatie overgenomen en begon men zich meer te richten op, wat kinderen eigenlijk wilden en waar behoefte aan was. In 1991 kwam de babypop BABY Born op de markt en werd een ongekend succes. De Annabell pop kwam in 2002 op de markt en werd het best verkochtte speelgoed sedert jaren. 2012 Was een jubileumjaar (80 jarig bestaan) en kwam de interactieve pop op de markt.

Nog steeds gaan de Baby Born poppen als zoete broodjes over de toonbank. Met een geweldige uitbreding van vele accessoires is het verzorgen van de pop een waar genoegen voor de kleine meiden. Ook de kleding is fantastisch en geeft een extra dimensie aan het aan- en uitkleden. De meeste meisjes zijn erg blij wanneer ze weer nieuwe kleding voor hun Baby Born pop cadeau krijgen.

Baby born kleding

Baby born kleding bestaat niet alleen maar uit babykleding maar ook kleding waar deze baby mee op de scooter kan. Een stijlvol jacje en een kleurige onesie zijn echte scooterkledingstukken. Een helm mag in deze ook niet vergeten worden. De Baby born scooterhelm is uitgevoerd in een prachtige roze tint en geeft de pop een stoer uiterlijk.