Baby Bjorn Wipstoel

Wanneer de baby net geboren is, ligt de kleine eigenlijk alleen maar plat in de box of zijn of haar bedje. Een baby van een week of 4 – 5 zal wat meer aandacht krijgen voor de omgeving en wat meer willen zien van wat er om hem heen gebeurt. Een wipstoeltje is dan een mooi alternatief voor de box. Zo’n stoeltje biedt de mogelijkheid om wat rechter op de wereld in te kijken. Een wipstoel is ook prettig wanneer de baby zijn eerste hapjes krijgt.

De wipstoel is het eerste stoeltje waar een baby vanuit een andere positie de wereld in kijkt. Voor hele jonge kinderen kan een te rechtopstaande stand te vermoeiend zijn. Wordt het kindje echter ouder dan zal deze veel plezier beleven door op en neer te wiegen. Deze beweging zal de baby soms in slaap doen vallen. Een baby kan tot en met ongeveer 9 maanden in de wipstoel.

Aanschaffen

Ga je een wipstoeltje aanschaffen let dan op punten als:

  • Verstelbaarheid en ergonomie
  • Is het een comfortabel product en is er een tuigje aanwezig?
  • De bekleding, is deze afneembaar?
  • Zijn er eventuele accessoires als een speelboog o.i.d aan te schaffen?
  • Kan de wipstoel gemakkelijk mee op reis?
  • Wat is ongeveer de levensduur en het gewicht.

BABYBJÖRN Wipstoeltje Balance Soft

Dit ergonomische wipstoeltje is veilig en geeft de juiste ondersteuning aan het hoofdje en de rug. Op je gemak even douchen of eten klaarmaken, terwijl de kleine zich vermaakt met schommelen. De voorgevormde zitting is zeer comfortabel en geeft alle steun.

Wipstoeltjes van Babybjörn zijn met behulp van gerenommeerde kinderartsen ontworpen. De extra aandacht aan comfortabel zitten en gebruik van het stoeltje geeft net even iets meerwaarde aan dit product.

Elke wipstoel heeft een lichte veer zodat motoriek en evenwicht worden gestimuleerd.

De wipstoeltjes van Babybjörn zijn robuust en duurzaam. gaat meerdere kinderen mee. Dus eenmaal aangeschaft, kunnen er zeker 3 kinderen gebruik van maken. Kan gemakkelijk worden opgeborgen door hem plat op te vouwen.

.