Autostoel Groep 1

Wanneer je kindje wat ouder wordt en echt gebruik gaat maken van een autostoeltje, dan is het draaibare stoeltje een prima keus. Geen gehannes met het losmaken en tillen uit de auto. Een gewoon autostoeltje zorgt ervoor dat je zowat helemaal de auto in moet duiken om je kind er uit te halen. De draaibare stoel is een stuk comfortabeler. Draaien en rustig losklikken waarna je het stoeltje weer terugdraait.

De Maxi Cosi Axiss Authentic Black is een prima voorbeeld van een veilig draaibaar autostoeltje. Dit stoeltje kan met de veiligheidsgordel van je auto op een simpele manier worden geïnstalleerd. Een extra gordelspanner zorgt voor extra veiligheid. Wanneer je de handleiding erbij pakt kan er niets mis gaan met installeren van deze Maxi Cosi Axiss. Dit stoeltje past in de meeste auto’s.

90° Draaibaar autostoeltje groep 1

De Maxi-Cosi Axiss is zeer eenvoudig in het gebruik. Het stoeltje draait 90 graden naar je toe. Erg gemakkelijk om het kind in en uit zijn stoeltje te halen. De Axiss groeit met je peuter mee. De hoofdsteun en veiligheidsharnas kan gelijktijdig worden aangepast zodat de peuter altijd in de Axiss past. Deze Maxi Cosi heeft 8 ligposities, vanaf rechtop zitten tot liggend slapen. Een comfortabel veilig autostoeltje waar je lang plezier van hebt.

Maxi Cosi AxissFix Authentic Graphite

Alles voor de veiligheid van je kind! De AxissFix is een innovatief stoeltje voor het beste gebruiksgemak. Aan de nieuwste veiligheidsnormen wordt met dit autostoeltje voor 100% voldaan. Praktische installatie door middel van ISOFIX-bevestigingspunten en Top Tether. Met de duidelijke gebruikershandleiding kan iedereen dit stoeltje in zijn auto installeren. Deze Maxi-Cosi is veilig, stabiel, gemakkelijk en simpel te installeren. Het autostoeltje is volledig draaibaar en zorgt er voor dat je op eenvoudige wijze je peuter in en uit het stoeltje tilt.

Veiligheid

Veiligheid is topprioriteit nummer 1 bij elk product van Maxi Cosi. Al meer dan 50 miljoen baby’s zijn of worden door middel van een Maxi Cosi van A naar B vervoerd. Autostoel groep 1 zijn voor de wat oudere kids een prima hulpmiddel om je kind veilig over de weg te vervoeren.