Aroma Diffuser

Elke woning en huishouden heeft zijn eigen luchtje. Wanneer je vroeger bij oma binnenkwam kon het zo heerlijk naar appeltjes ruiken. Maar kwam je daarentegen bij je tante de keuken binnen, dan rook je zodra je de deur opendeed, de kattenbak. De meeste huishoudens ruiken ook naar de maaltijd die de dag ervoor is klaargemaakt. Ga je bijvoorbeeld gourmetten, dan kan deze lucht een week later nog in je huis hangen. Een aroma diffuser kan dan een goede oplossing zijn.

Werking van een aroma diffuser

Elke diffuser heeft een soort van bakje waar je water en een aantal druppels diffuser in kunt deponeren. Vervolgens zet je het apparaatje aan en wordt het water, door middel van trillingen, een heerlijke nevel verkregen. De geur wordt door het interieur verspreid en je kunt genieten van de heerlijke aroma’s.

Er zijn een groot aantal doeleinden te bedenken. Als eerste natuurlijk de heerlijke geur, wanneer je woonkamer bijvoorbeeld een beetje muf ruikt, maar ook wanneer jij zelf een oppeppertje nodig hebt.

De verschillende geuren die je kunt aanschaffen hebben een uitstekende werking op je humeur. O’dor Aroma diffusers met ledlicht zijn een aanwinst voor je huis. De strakke uitstraling van deze diffuser en de mystieke nevel zullen voor een relaxd schouwspel zorgen. De zachte LED-verlichting kan op een bepaalde kleur worden ingesteld. Dus niet alleen je brein maar ook je ogen genieten van de heerlijke aroma’s.

Gezondheid

Een aroma diffuser kan ook je gezondheid verhogen. Ben je verkouden en constant last van een verstopte neus? Door etherische olie te gebruiken als eucalyptus of pepermunt, wordt de omgevingslucht gedesinfecteerd en krijg je weer lucht. Je verstopte neus zal weer opengaan en je kunt weer vrij ademhalen.

Energieverhogend

Voel je je moe, lusteloos en nergens toe in staat? Voeg etherische citroenolie toe aan je diffuser. Van citroen krijg je energie.

De mooiste producten


Luchtbevochtiger

De aroma diffuser functioneert ook als een kleine luchtbevochtiger. Vooral in de wintermaanden wordt de lucht droger in je woning. Het branden van de verwarming en het onvoldoende ventileren van je huis geeft droge handen en lippen. De aroma diffuser geeft dus niet enkel je huis een lekker aroma maar zal droogte van je lippen etc. tegengaan.