Armani Horloge Heren

De tijd dat digitale horloges het helemaal waren ligt alweer een lange poos achter ons. Juist de uurwerkhorloges die voorzien zijn van een wijzerplaat zijn weer helemaal in. Klassiek en tegelijkertijd stoer. Een horloge met een wijzerplaat is een analoog horloge. Wanneer er geen batterijtje nodig is wordt zo’n horloge mechanisch aangedreven.

Mechanische aandrijving

Het uurwerk in het horloge (de motor) zorgt ervoor dat het horloge functioneert. Een intern mechanisme beweegt de wijzers en laat de chronograaf en andere functies hun werk doen. Zo’n  klokje tikt en moet regelmatig worden opgewonden. Mechanische horloges onderscheiden zich van quarts horloges door hun vloeiende secondewijzer.

Quartz horloge

Een quartzhorloge is een door een batterij aangedreven polshorloge. Vanaf de jaren ’60 werden deze horloges populair. Het minimale onderhoud maakten dit horloge tot een gewild object. Af en toe de batterij vervangen is het enige wat nodig is. Het is echter wel zo, dat quartz uurwerken van gerenommeerde merken, moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.  De Armani horloges voor heren, zijn dan ook zoals je kunt verwachten van Armani. Tijdloos, hoogwaardige kwaliteit en duurzaam.

De mooiste producten


Emporio Armani 

Het Emporio Armani horloge heeft een horlogekast met een diameter van 43 mm en is voorzien van mineraalglas. Dit horloge heeft een prachtige zilverkleurige, stalen band die prettig om de pols ligt.  Kan eventueel door een juwelier op maat worden gemaakt.  Een horloge waar je altijd mee voor de dag kunt komen. Zowel chique als casual. Spat en regenwater dicht. Niet geschikt om mee te gaan zwemmen of te duiken. Het quartz uurwerk geeft een nauwkeurige tijdsaanduiding en wordt altijd inclusief batterij geleverd.

Emporio Armani met lederen band

Het hiervoor beschreven horloge is ook verkrijgbaar met een lederen band. Gecombineerd met een leren band is dit een echte klassieker! Een Armani horloge is stijlvol en geeft je als man een zeker aanzien. Armani horloges zijn geschikt voor jonge mannen maar ook bij ouder heren zal een polshorloge van dit merk niet misstaan.