Ariel Pods Aanbieding

Bij veel huisvrouwen rijst af en toe de vraag, wat is nu beter voor mijn wasgoed en machine…waspoeder, vloeibaar wasmiddel of het gebruik van wasmiddelcapsules.

Vloeibaar wasmiddel zou goed zijn om verstopping te voorkomen, het is beter voor de wasmachine en het lost beter op. Ook zou er minder kans zijn op wasluis. Deskundigen vertellen ons, dat je witter wast met wit waspoeder en dat je gekleurde kledingstukken beter met vloeibaar wasmiddel te lijf kunt gaan. Vloeibaar wasmiddel werkt beter bij vetvlekken.

Waspoeder

Wanneer je de was doet met waspoeder, is er een lichtschurende werking en is vooral goed voor je witte wasgoed. Ook zal je was witter ogen door de zuurstofbleekmiddelen en optische witmakers die doorgaans aan waspoeders zijn toegevoegd. Een nadeel van waspoeder is de verpakking. Doordat het poeder doorgaans verpakt is in karton wordt het middel sneller vochtig en kan het gaan klonteren. Ook vervliegt de parfumgeur sneller.

Een goede tip is; Gooi vanaf de kartonnen verpakking het poeder in een plastic bewaarbak en deponeer direct op je wasgoed en niet in het wasmiddelenbakje. In de wasmachine lost het poeder sneller op. Poeder is minder geschikt voor korte wasjes. Gebruik dan vloeibaar wasmiddel.

Wasmachine

Kleine wasjes kunnen beter worden gedraaid met een vloeibaar wasmiddel. Wasgoed is tegenwoordig niet echt smerig meer en kan daarom in een kortdurend programma worden gewassen om het weer fris en geurig te krijgen. Het kan echter voorkomen dat er wasluis ontstaat. Draai daarom af en toe een witte was op 90 graden. Dat is prima voor de wasmachine.

Hoeveel wasmiddel heb je nodig

Gebruik je een vloeibaar wasmiddel? Kijk dan goed op de verpakking hoeveel je nodig hebt. Veel mensen gooien te veel poeder of vloeibaar in de wasmachine. Heb jij hier ook moeite mee, gebruik dan de Ariel wasmiddelcapsules. Eén capsule is voldoende om een flinke was te draaien. Zo gebruik je nooit te veel. Ariel Pods zijn regelmatig in de aanbieding en je kleding ruikt de hele dag schoon en fris. Ook onder moeilijke omstandigheden geeft Ariel prima resultaten. Zelfs op 20 graden wast het schoon. Het belangrijkste echter, het wasmiddel is gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet te doseren of te gieten.