Ariana Grande Parfum

Sinds 2013 is Ariana Grande bekend als zangeres. Daarvoor werkte zij als actrice en kreeg Grande voornamelijk bekendheid door haar rol als Cat Valentine in de serie Victorious. Arana Grandes is waanzinnig populair bij haar fans. Zij noemt haar fans meestal Tiny Elephants. Zoals elke beroemde actrice of zangeres tegenwoordig heeft is er ook van haar een parfumlijn op de markt gebracht. Heerlijke geuren die vooral bedoeld zijn voor de jongere vrouw. Haar fans ( de Arianators) zijn over het algemeen jonge vrouwen en mannen.

Ariana parfum

De parfum van Ariana Grande bestaat uit een aantal geurlijnen. Over het algemeen is het fris, bloemig en zoet, zoals jonge meiden het graag willen. Het parfum Ari is geïnspireerd op de persoonlijkheid van Ariana, sprankelend en fris. Geurnoten als Lelietjes van Dalen en framboos geven het parfum een bloemige ondertoon. Een heerlijk luchtje wat je de hele dag kunt dragen.

Flesje

Het flesje ziet er prachtig uit evenals het doosje. In het doosje vindt je foto’s van Ariana met goud en lila. Het flesje is uniek en de naam Ariana Grande is in het dopje gegraveerd. Dit frisse, bloemige aroma is doorspekt met het zoete odeur van marshmallows. Geen zwaar parfum, maar wel een aangename geur die de hele dag als een zweem om je heen hangt.

Zoet parfum

Ben je op zoek naar een echt, zoet luchtje? Dan is Ariana Grande Thank U Next precies wat je zoekt. Dit parfum is nieuw en wanneer je een paar druppels op je armen laat vallen bereikt je neus een explosie van sprankelende tonen. Wilde frambozen en sappige peer dringen je neusgaten binnen. Het hart van dit parfum bestaat uit kokosnoot en rozenblaadjes. Zij brengen rust in het geheel.

Fris parfum

Ben je meer het type wat houdt van fris en fruitig? Cloud is dan hét luchtje waar jij de hele dag van kunt genieten.  Deze geur heeft een opening van subtiele lavendelbloesems. De combinatie met bergamot en sappige peren geven dit luchtje een frisse belevenis voor je zintuigen. Je herkent na enige tijd ook een vleugje kokos en vanille.