Arc teryx outdoor jassen


Als je jezelf aantrekt voor een lange wandeling of kampeeruitje, dan is de kwaliteit en bescherming van je kleding net zo belangrijk als de kwaliteit van je uitrusting. Arc’teryx outdoor jassen bieden geavanceerde bescherming tegen de elementen en zijn gemaakt van topkwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat je in elke situatie droog en comfortabel blijft.

Waarom Arc’teryx?

Arc’teryx staat al jaren bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten en biedt een breed scala aan outdoor kleding, van jassen tot korte broeken en t-shirts. Hun jassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen, gebaseerd op de activiteit die je gaat ondernemen.

Materiaal

De materialen die Arc’teryx gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. Hun jassen zijn gemaakt van Gore-Tex, een materiaal dat bekend staat om zijn ademend vermogen en waterdichte eigenschappen. Het materiaal is niet alleen duurzaam, maar het zorgt er ook voor dat de jassen lang meegaan en een hoge prestatie leveren in alle weersomstandigheden.

Ontwerp

Het ontwerp van Arc’teryx jassen is gericht op beweging en activiteit van het lichaam. Ze zijn gemaakt om perfect om je lichaam te passen en bieden voldoende bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan bescherming en warmte. Sommige jassen zijn voorzien van verstelbare capuchons en manchetten voor extra bescherming.

Milieuverantwoordelijkheid

Arc’teryx hecht veel waarde aan het milieu en daarom gebruiken ze verantwoorde materialen om de impact op het milieu te minimaliseren. Bij het produceren van hun Gore-Tex materialen gebruiken ze waterdichte productieprocessen en minimaliseren ze het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Soorten Arc’teryx Outdoor Jassen

Arc’teryx biedt verschillende soorten jassen voor diverse activiteiten. Hieronder vind je enkele van hun populaire jassen.

Beta-serie

De Beta-serie is ontworpen voor alpinisten en biedt de hoogste bescherming tegen wind, regen en sneeuw. De jassen in de Beta-serie zijn gemaakt van Gore-Tex Pro-materiaal en hebben een verbeterd ademend vermogen.

Theta-serie

De Theta-serie is ontworpen voor skiërs en snowboarders en biedt betrouwbare bescherming tegen extreme weersomstandigheden. De Theta-serie is verkrijgbaar in zowel regenjacks als geïsoleerde jassen.

Atom-serie

De Atom-serie biedt lichtgewicht isolatie en is ideaal voor actieve buitenactiviteiten. Deze jassen zijn gemaakt van synthetische materialen die zorgen voor warmte zonder extra gewicht.

Hoe Onderhoud Je Arc’teryx Jassen?

Het onderhouden van een Arc’teryx jas is belangrijk om ervoor te zorgen dat de waterdichtheid en ademend vermogen behouden blijven. Hier zijn enkele tips om je jas in topconditie te houden:

– Was de jas met een technisch wasmiddel en hang het uit om te drogen.
– Vermijd het gebruik van wasverzachters.
– Impregneer de jas na elke wasbeurt om de waterdichtheid te behouden.

Conclusie

Arc’teryx outdoor jassen zijn ontworpen om je warm, droog en comfortabel te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Met hun compromisloze kwaliteit, hoogwaardige materialen en geavanceerde ontwerpen, ben je op elk moment van het jaar klaar om de wildernis in te trekken.

Veelgestelde Vragen over Arc’teryx Outdoor Jassen

1. Zijn Arc’teryx jassen duur?
– Ja, Arc’teryx jassen zijn prijzig, maar dit komt omdat ze gemaakt zijn met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat je warm en droog blijft in de wildernis.

2. Kunnen Arc’teryx jassen in de wasmachine worden gewassen?
– Ja, Arc’teryx jassen kunnen in de wasmachine worden gewassen, maar zorg er wel voor dat je een technisch wasmiddel gebruikt en de wasinstructies opvolgt van de fabrikant.

3. Welk type Arc’teryx jassen is geschikt voor wandelen?
– De Arc’teryx Beta-serie is een goede optie voor wandelaars omdat deze jassen wind- en waterdicht zijn en gemaakt zijn van lichtgewicht Gore-Tex materiaal voor optimale bewegingsvrijheid.

4. Kunnen Arc’teryx jassen worden gerepareerd in geval van schade?
– Ja, Arc’teryx biedt reparatieservices voor jassen die schade hebben opgelopen. Neem contact op met hun helpteam om de reparatieopties te bespreken.

5. Zijn Arc’teryx jassen geschikt voor koud weer?
– De Arc’teryx Theta-serie biedt geïsoleerde jassen die geschikt zijn voor koud weer. Deze jassen zijn gemaakt met synthetische materialen die zorgen voor warmte zonder extra gewicht.