Apple iphone 12 pro max screenprotectors


Als trotse eigenaar van de nieuwe Apple iPhone 12 Pro Max wil je jouw telefoon natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Een goede manier om dit te doen is door een screenprotector te kopen. Een screenprotector is een dun, doorzichtig laagje glas of kunststof dat je over het scherm van je telefoon plakt. Het beschermt je telefoon tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Maar met zoveel verschillende opties op de markt kan het moeilijk zijn om de beste keuze te maken. Hier zijn de beste Apple iPhone 12 Pro Max screenprotectors van 2021.

1. Spigen iPhone 12 Pro Max Screenprotector

De Spigen iPhone 12 Pro Max Screenprotector is verkrijgbaar in zowel glas- als kunststofopties. Beide opties bieden uitstekende bescherming tegen krassen en barsten. De glasoptie heeft een 9H-hardheid en is zeer transparant, terwijl de kunststofoptie een zelfherstellend vermogen heeft om kleine krassen te verminderen. Beide opties zijn ook gemakkelijk aan te brengen met de meegeleverde installatiekit.

2. Zagg InvisibleShield Glass Elite

De Zagg InvisibleShield Glass Elite is een van de duurdere opties op deze lijst, maar het biedt ook uitstekende bescherming. Het glas is afgerond voor een naadloze rand, en het heeft ook een vingerafdruk- en krasbestendige laag. Met de meegeleverde installatiekit is het ook gemakkelijk aan te brengen.

3. Belkin Ultimate Privacy Screenprotector

Als privacy een belangrijke factor is bij het gebruik van je telefoon, dan is de Belkin Ultimate Privacy Screenprotector misschien iets voor jou. Dit scherm heeft een gepatenteerde technologie om visuele hackers te blokkeren en te voorkomen dat ze toegang hebben tot je scherm vanaf de zijkant. Het biedt ook 5x betere bescherming tegen breuk dan standaard glasprotectors.

4. ESR Tempered-Glass Screenprotector

De ESR Tempered-Glass Screenprotector is compatibel met zowel de iPhone 12 Pro Max als de iPhone 12 Pro. Het glas heeft een hardheid van 9H en heeft een oleofobe laag om vingerafdrukken te voorkomen. Het is ook gemakkelijk aan te brengen met de meegeleverde installatiekit.

5. OtterBox Amplify Glass Screenprotector

De OtterBox Amplify Glass Screenprotector biedt een hoge mate van bescherming met een hardheid van 9H en een anti-splinterfunctie. Het glas is ook getest op vallen en barsten en heeft een garantie van levenslange vervanging.

Of je nu op zoek bent naar een duurdere optie of naar een budgetvriendelijke optie, er zijn veel verschillende Apple iPhone 12 Pro Max screenprotectors beschikbaar op de markt. Door een van de bovenstaande opties te kiezen, kun je de bescherming van je telefoon verbeteren en rustiger slapen.

Veelgestelde vragen:

1. Hoe krijg je luchtbellen uit een screenprotector?

Om luchtbellen te verwijderen, kun je proberen er met een creditcard overheen te strijken, beginnend vanaf het midden van het scherm en werkend naar de buitenranden. Als dit niet werkt, verwijder dan voorzichtig de screenprotector en breng deze opnieuw aan, terwijl je ervoor zorgt dat er geen luchtbellen ontstaan.

2. Hoe vaak moet je een screenprotector vervangen?

Het wordt aanbevolen om een screenprotector te vervangen als deze zichtbaar beschadigd raakt, zoals bij barsten of krassen. Over het algemeen gaat een screenprotector ongeveer zes maanden tot een jaar mee.

3. Kan ik een screenprotector opnieuw gebruiken?

Een screenprotector is ontworpen voor eenmalig gebruik, dus het wordt niet aanbevolen om deze opnieuw te gebruiken.

4. Moet ik een geharde glazen of kunststoffen screenprotector kiezen?

Gehard glas is over het algemeen sterker en beter bestand tegen barsten, terwijl kunststof screenprotectors betere zelfherstellende eigenschappen hebben. Beide opties bieden over het algemeen goede bescherming.

5. Heeft mijn iPhone 12 Pro Max al ingebouwde bescherming?

De iPhone 12 Pro Max heeft een Ceramic Shield-scherm, dat volgens Apple vier keer betere valprestaties biedt in vergelijking met voorgaande modellen. Hoewel dit enige bescherming biedt, is een extra screenprotector nog steeds aan te raden voor extra bescherming tegen krassen en barsten.