Apple iphone 11 telefoonhouders auto


Als trotse eigenaar van een Apple iPhone 11 wil je uiteraard dat je smartphone altijd binnen handbereik is. Zeker als je veel onderweg bent met de auto kan het erg handig zijn om je telefoon in een telefoonhouder te plaatsen. Zo kun je altijd navigeren, muziek afspelen en handsfree bellen zonder afgeleid te worden door je smartphone. Maar welke iPhone 11 telefoonhouder voor in de auto moet je nou hebben? Wij hebben de beste opties voor je op een rijtje gezet.

De MagSafe telefoonhouder voor in de auto is speciaal ontworpen voor de iPhone 11 en nieuwere modellen. Door middel van een magnetisch systeem blijft je telefoon op zijn plaats zitten tijdens het rijden. Bovendien kun je je telefoon snel en eenvoudig bevestigen en losmaken van de houder. Ideaal als je vaak snel de auto in en uit moet.

Een ventilatierooster telefoonhouder is gemakkelijk te bevestigen aan het ventilatierooster van je auto. Hierdoor neemt de houder weinig ruimte in beslag en is het makkelijk om je telefoon in de houder te plaatsen en er weer uit te halen. Deze telefoonhouder is geschikt voor alle soorten auto’s, ongeacht het merk en model.

Als je de bekerhouder in je auto niet gebruikt voor je drankjes, kun je er ook een telefoonhouder in plaatsen. Door middel van een verstelbare grip blijft je telefoon stevig op zijn plaats zitten tijdens het rijden. Deze optie is vooral handig als je weinig ruimte hebt op je dashboard of ventilatierooster.

Een dashboard telefoonhouder plaats je op je dashboard en is verkrijgbaar in verschillende maten en designs. Sommige modellen hebben een sterke zuignap waarmee de houder stevig op zijn plaats blijft zitten, terwijl anderen geklemd worden aan het dashboard. Deze optie is vooral handig als je je telefoon dichtbij wil hebben tijdens het rijden.

Er zijn ook telefoonhouders voor in de auto met draadloos opladen. Hierdoor wordt je telefoon opgeladen terwijl hij in de houder zit. Deze optie is vooral handig als je lange afstanden rijdt of als je veel gebruik maakt van je telefoon tijdens het rijden.

Deze telefoonhouder is geschikt voor alle telefoonmerken en is gemakkelijk verstelbaar. Zo kan je zowel een iPhone 11 als andere telefoonmodellen in de houder plaatsen. Bovendien is de houder omkeerbaar, waardoor je het toestel zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen.

Als je frequent rijdt wanneer het donker is kan een telefoonhouder met verlichting handig zijn. Deze houder beschikt over LED-verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je telefoon tijdens het rijden. Bovendien is de houder verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor alle telefoonmodellen.

Een zwanenhals telefoonhouder is gemakkelijk te bevestigen aan het dashboard of aan de voorruit van je auto. De flexibele zwanenhals kun je naar eigen wens buigen en draaien, zodat je je telefoon op de meest geschikte positie kunt bevestigen. Ideaal als je veel rijdt en meerdere rijhoudingen aanneemt.

Een autohouder met powerbank is dé oplossing voor momenten waarop je batterij bijna leeg is en je geen stopcontact in de buurt hebt. De houder beschikt over een ingebouwde powerbank, zodat je je iPhone 11 kunt opladen terwijl hij in de houder zit. Hierdoor voorkom je dat je telefoon zonder stroom komt te zitten tijdens het rijden.

Sommige autohouders beschikken over een camerafunctie, zodat je tijdens het rijden opnames kunt maken. Handig als je bijvoorbeeld een lange rit maakt en mooie landschappen wil vastleggen op camera. Bovendien is de houder verstelbaar en kun je hem draaien naar de perfecte positie.

Een opvouwbare telefoonhouder is gemakkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je hem makkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Deze optie is vooral handig als je vaak wisselt tussen verschillende auto’s of als je de houder ook wilt gebruiken buiten de auto.

Een telefoonhouder met spraakbediening geeft je de mogelijkheid om je iPhone 11 te bedienen zonder deze aan te raken. Ideaal als je veilig wilt rijden en niet afgeleid wilt worden door je smartphone. Door middel van spraakbediening kun je bijvoorbeeld je muziek regelen, navigeren en handsfree bellen.

Een telefoonhouder met afstandsbediening geeft je de mogelijkheid om je telefoon te bedienen op afstand. Zo hoef je je smartphone niet aan te raken tijdens het rijden en kun je je ogen op de weg houden. Bovendien is de houder verstelbaar en kun je hem draaien naar de perfecte positie.

Een waterdichte telefoonhouder is ideaal voor als je veel buiten rijdt en je je telefoon wilt beschermen tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Deze houder is zowel geschikt voor use in cars als voor op de motor of de fiets.

Een multifunctionele telefoonhouder is geschikt voor meerdere modellen smartphones en heeft verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houder met verlichting, draadloos opladen of spraakbediening. Ideaal als je op zoek bent naar een telefoonhouder met meerdere functies.

Nu je weet welke iPhone 11 telefoonhouders verkrijgbaar zijn, kun je de juiste keuze maken die bij jou past. Of je nu een MagSafe telefoonhouder zoekt, een telefoonhouder voor in de bekerhouder of een houder met draadloos opladen, er is voor iedere automobilist een geschikte oplossing beschikbaar.