Apple iphone 11 pro screenprotectors


De iPhone 11 Pro is een van de meest populaire telefoons op de markt en een waardevolle investering voor jouw dagelijkse leven. Om ervoor te zorgen dat je telefoon zo lang mogelijk meegaat, is het gebruik van een goede screenprotector essentieel. In dit artikel bekijken we enkele van de beste iPhone 11 Pro screenprotectors die beschikbaar zijn om te kopen.

Het belang van een goede screenprotector

Waarom zou je investeren in een goede screenprotector? Het antwoord is simpel. Een screenprotector beschermt het scherm van je iPhone tegen krassen, barsten en andere schade. Het kan ook de levensduur van je iPhone verlengen, wat betekent dat je langer kunt genieten van je telefoon zonder problemen.

Soorten screenprotectors voor de iPhone 11 Pro

Er zijn verschillende soorten screenprotectors beschikbaar die geschikt zijn voor de iPhone 11 Pro. Hieronder zijn enkele van de meest populaire opties.

Gehard glas screenprotectors

Dit zijn de duurste en meest beschermende opties. Gehard glas screenprotectors zijn dun, sterk en bieden uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. Ze zijn zeer transparant en bieden dezelfde gevoeligheid als het originele scherm.

PET screenprotectors

PET staat voor “polyethyleentereftalaat” en het is een plastic film die op het scherm van je telefoon wordt aangebracht en beschermt tegen krassen en stoten. Het nadeel hiervan is dat ze niet erg duurzaam zijn en ze bieden minder bescherming op lange termijn.

Vloeibare screenprotectors

Dit zijn de nieuwste en meest innovatieve opties. Het is een vloeibaar mengsel dat je op je scherm aanbrengt. Na het drogen vormt het zich tot een beschermende laag en biedt het een uitstekende bescherming. Het biedt minder duurzaamheid dan gehard glas, maar is wel zeer transparant.

Top 5 beste screenprotectors voor de iPhone 11 Pro

Nu we weten wat de verschillende soorten screenprotectoren zijn, hier zijn onze top 5 aanbevelingen voor de iPhone 11 Pro:

1. Maxboost Screen Protector

Dit is onze nummer één aanbeveling voor de iPhone 11 Pro. Het is een geharde glazen screenprotector en biedt uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. Daarnaast is het zeer transparant en biedt het dezelfde gevoeligheid als het originele scherm.

2. Zagg InvisibleShield

Dit is een dunne, sterke en zeer duurzame screenprotector voor de iPhone 11 Pro. Het is gemaakt van PET en biedt geweldige bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. Het heeft ook een levenslange garantie.

3. Tech21 Screen Protector

Deze screenprotector is iets duurder, maar biedt uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. De Tech21 screenprotector is goed gepositioneerd om de iPhone 11 Pro te beschermen tegen zware stoten en vallen.

4. Spigen NeoFlex

De Spigen NeoFlex is een vloeibare screenprotector voor de iPhone 11 Pro. Het biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. Het is ook zeer transparant en maakt gebruik van een geavanceerd proces om het mengsel op het scherm aan te brengen.

5. Trianium Screen Protector

De Trianium Screen Protector is een gehard glazen screenprotector en biedt uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere schade. Het is zeer transparant en biedt dezelfde gevoeligheid als het originele scherm.

Samenvatting

Een goede screenprotector kan je iPhone 11 Pro beschermen tegen krassen, stoten en andere schade. Er zijn verschillende soorten screenprotectors beschikbaar, waaronder gehard glas, PET en vloeibare screenprotectors. Onze top 5 aanbevelingen voor de iPhone 11 Pro zijn de Maxboost Screen Protector, Zagg InvisibleShield, Tech21 Screen Protector, Spigen NeoFlex en de Trianium Screen Protector.

Veelgestelde vragen

1. Heeft een iPhone 11 Pro screenprotector invloed op de gevoeligheid van het scherm?

Nee, goede screenprotectors kunnen bijna dezelfde gevoeligheid bieden als het originele scherm.

2. Hoe lang gaat een screenprotector mee?

Dit hangt af van het type screenprotector. Gehard glazen screenprotectors gaan meestal langer mee dan PET-films.

3. Hoe breng je een screenprotector aan op je iPhone 11 Pro?

Volg de instructies die worden meegeleverd bij de screenprotector en zorg ervoor dat het scherm goed schoon is.

4. Is een screenprotector duur?

Nee, screenprotectors zijn betaalbaar en een uitstekende investering in de bescherming van je iPhone 11 Pro.

5. Kan ik nog steeds mijn telefoon op de normale manier gebruiken met een screenprotector?

Ja, goede screenprotectors bieden bijna dezelfde ervaring als het originele scherm en hebben geen invloed op de prestaties van je telefoon.