Antony Morato Schoenen

Kledingmode en Italië

De mooiste ontwerpen van kleding en schoenen komen uiteraard uit Italië. Milaan is de hoofdstad van Italië en tevens de hoofdstad van de mode. De hipste mode en  de meest trendy merken zijn in deze stad te vinden. Kledingshops met de allernieuwste mode die in vroeger tijden altijd onbetaalbaar was en meer was weggelegd voor de mensen met een grote beurs. Gelukkig zijn de tijden veranderd en kan ook de “gewone” man terecht voor de mode van dit moment. Italië is behalve het mekka van de laatste trends, ook een heerlijk vakantieland met veel zon, zee en strand. Lekker eten is ook een echte toeristentrekker.

Antony Morato

Drie Italiaanse broers hebben in 2007 het kledingmerk Antony Morato opgericht. Zij vonden de Italiaanse mode veel te kostbaar en dat iedereen de mogelijkheid moest hebben om kwaliteitskleding  tegen een goede prijs moest kunnen aanschaffen. Antony Morato kleding en schoeisel is betaalbaar voor iedere man en laat de typische Italiaanse stijl en kwaliteit zien.

Ontwikkeling

Het merk Antony Morato is sinds het op de markt verscheen alleen maar in populariteit gestegen. Dit kledingmerk wordt veel verkocht in New-York, Parijs en Milaan. Ook in Nederland vindt Antony Morato een groot afzetgebied . Elke gerenommeerde schoenenwinkel verkoopt dit merk, maar ook vooral on-line, is een breed assortiment schoenen verkrijgbaar.

Doelgroep 

De doelgroep van dit merk is vooral jonge mannen vanaf 18 tot 35 jaar. De kleding heeft een sportieve uitstraling evenals de schoenen. Het stoere en sportieve aanzien heeft een grote aantrekkingskracht op jonge mensen. De casual schoenen en kledinglijn zijn perfect voor de vrije tijd maar kan ook prima worden gedragen naar kantoor.

Antony Morato sneakers

Antony Morato sneakers hebben een sportieve uitstraling. De zolen zijn van alle sneakers wat dikker dan de gangbare schoenen. De dikke profielzool geeft veel grip op de ondergrond en alle sneakers zijn voorzien van een vetersluiting. Het leer waar de schoenen van zijn gemaakt is ademend en zit erg prettig. Geen transpirerende voeten. Binnenzijde is gevoerd met imitatieleer en textiel.