Anti Snurk Beugel

Snurken

Het is een veel gehoord probleem…snurken. Echt supervervelend wanneer je partner elke nacht weer, bomen ligt om te zagen. Vooral de heren hebben er een handje van om de rust te verstoren door snurkgeluiden te maken. 1 Op de 5 mannen snurkt regelmatig. Daar en tegen zijn de vrouwen ‘s nachts wat rustiger. Vrouwen snurken minder, namelijk 1 op de 10.  In veel huishoudens is het dus een echt probleem.

Waarom snurken mensen

Tijdens de slaap ontspannen al je spieren in het lichaam. Ook de spieren rondom neus en keel worden zacht en ontspannen. Is er sprake van een keelholte die wat nauwer is, dan gaat de huig door het ademen trillen. Het zachte gehemelte wat ook trillingen krijgt geeft een zagend en brommend geluid. De ene persoon snurkt harder dan de ander. De luchtweg is vernauwd, er moet meer moeite worden gedaan om adem te halen. De trillingen worden harder en het snurkgeluid ook.

De mooiste producten


Sleepzz Anti-Tandenknars - Slaapproduct

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.2 van de 5 sterren uit 103 reviews

Mr Sleep® Anti Snurk Beugel - Snurkbeugel

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.1 van de 5 sterren uit 25 reviews

Anti snurk band - Snurken stoppen

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 2.8 van de 5 sterren uit 17 reviews

Oplossing

Als partner van de snurker heb je er al van alles aan gedaan. De snurker wakker gemaakt zodat het geluid even 5 minuten stopt of erger nog verhuizen naar een andere kamer waar je het gesnurk niet hoort. Een prima oplossing is de aanschaf van een snurkbeugel.

Lazy Koala – Anti Snurkbeugel & Neusspreider

De snurkbeugel van Lazy Koala heeft al honderden mensen geholpen om van het snurken af te komen. Je gaat beter en dieper slapen omdat je hersenen meer zuurstof krijgen. Heerlijk uitgerust wakker worden evenals je partner.

Genieten van een ongestoorde nachtrust. De kwaliteit van de slaap word aanzienlijk beter. De snurkbeugel bestaat uit een anti snurk bitje en een neusspreider.

Mr. Sleep

Ook het product Mr. Sleep geeft weer een volledige nachtrust zonder onderbrekingen. Het vormbare bitje zorgt voor een comfortabele nachtrust. Het zal even wennen zijn om een beugel in je mond te hebben maar slecht slapen is verleden tijd. Met voldoende nachtrust heb je overdag meer energie en kom je vrolijker de dag door.