Anti diefstal tassen


We zijn allemaal wel eens bang geweest om bestolen te worden wanneer we aan het reizen zijn. Het is een vreselijk gevoel om te beseffen dat je waardevolle spullen verdwenen zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende oplossingen op de markt om je spullen te beschermen tegen diefstal, zoals anti diefstal tassen. In dit artikel bespreken we wat anti diefstal tassen zijn, hoe ze werken en waar je op moet letten bij het kopen van een anti diefstal tas.

Wat zijn Anti diefstal tassen?

Anti diefstal tassen zijn tassen die speciaal zijn ontworpen om je spullen te beschermen tegen diefstal. Ze zijn voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, zoals RFID-blokkerende materialen en verborgen ritsen, waardoor het voor dieven moeilijker wordt om je spullen te stelen. Anti diefstal tassen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, van rugzakken tot handtassen.

Hoe werken Anti diefstal tassen?

Anti diefstal tassen hebben verschillende beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat je spullen veilig zijn tijdens het reizen. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

RFID-blokkerende materialen

Sommige anti diefstal tassen zijn voorzien van RFID-blokkerende materialen. Deze materialen blokkeren de RFID-golven van je creditcards en paspoorten, waardoor het voor dieven moeilijker wordt om je gegevens te stelen.

Verborgen ritsen

Veel anti diefstal tassen hebben verborgen ritsen, waardoor het moeilijker wordt voor dieven om de rits te openen en je spullen te stelen.

Snijbestendige materialen

Sommige anti diefstal tassen zijn gemaakt van materialen die niet gemakkelijk te snijden zijn, waardoor het voor dieven moeilijker wordt om de tas open te snijden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Anti diefstal tas?

Wanneer je op zoek bent naar een anti diefstal tas zijn er een aantal dingen waar je op moet letten:

Beveiligingsfuncties

Zorg ervoor dat de tas voorzien is van beveiligingsfuncties zoals RFID-blokkerende materialen, verborgen ritsen of snijbestendige materialen.

Grootte en stijl

Kies een anti diefstal tas die past bij jouw reisbehoeften, of het nu gaat om een rugzak of een handtas. Let ook op de grootte van de tas en of deze de spullen kan bevatten die je mee wilt nemen.

Compartimenten

Sommige anti diefstal tassen hebben speciale compartimenten voor bijvoorbeeld je laptop of je paspoort. Controleer of de tas de compartimenten heeft die je nodig hebt.

Materiaal

Kies een anti diefstal tas gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren.

Prijs

Anti diefstal tassen variëren sterk in prijs, van enkele tientallen tot honderden euro’s. Kies een tas die past bij je budget.

Onze top picks voor Anti diefstal tassen

Hieronder vind je enkele van onze top picks voor anti diefstal tassen:

Pacsafe Metrosafe LS350

Deze rugzak heeft RFID-blokkerende materialen, een snijbestendig materiaal en verborgen ritsen. Het heeft ook een compartiment voor een laptop en een waterfles.

Travelon Anti-Theft Classic Messenger Bag

Deze handtas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft meerdere compartimenten, RFID-blokkerende materiaal en verborgen ritsen. Het kan ook worden gedragen als een schoudertas of crossbody tas.

Loctote Flak Sack Pro

Deze rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal, heeft een combinatie van sloten en een RFID-blokkerende materiaal. Het heeft ook een compartiment voor een laptop en meerdere zakken.

Conclusie

Een anti diefstal tas is een geweldige investering als je vaak reist of je spullen wilt beschermen tegen diefstal. Er zijn veel verschillende beveiligingsfuncties om uit te kiezen, dus kies er een die past bij jouw reisstijl. Door onze top picks te overwegen en op onze tips te letten, kun je de juiste anti diefstal tas vinden om je spullen veilig te houden.

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt RFID-blokkerend materiaal in een anti diefstal tas?
2. Kunnen dieven nog steeds mijn tas openen als deze verborgen ritsen heeft?
3. Is een anti diefstal tas duurder dan een normale tas?
4. Zijn er anti diefstal tassen die waterdicht zijn?
5. Kunnen anti diefstal tassen alleen worden gebruikt voor reizen of zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik?

Hoe werkt RFID-blokkerend materiaal in een anti diefstal tas?

RFID-blokkerend materiaal werkt door het blokkeren van de RFID-golven van je creditcards en paspoorten, waardoor het voor dieven moeilijker wordt om je gegevens te stelen.

Kunnen dieven nog steeds mijn tas openen als deze verborgen ritsen heeft?

Hoewel verborgen ritsen het voor dieven moeilijker maken om een tas te openen, is het niet onmogelijk. Het is belangrijk om ook te kijken naar andere beveiligingsfuncties in een anti diefstal tas.

Is een anti diefstal tas duurder dan een normale tas?

Anti diefstal tassen variëren sterk in prijs, maar ze kosten over het algemeen meer dan normale tassen vanwege de extra beveiligingsfuncties.

Zijn er anti diefstal tassen die waterdicht zijn?

Sommige anti diefstal tassen zijn waterdicht, maar niet allemaal. Controleer de specificaties van de tas voordat je het koopt.

Kunnen anti diefstal tassen alleen worden gebruikt voor reizen of zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik?

Anti diefstal tassen zijn geschikt voor zowel reizen als dagelijks gebruik, afhankelijk van de stijl en grootte van de tas.