Anti Diefstal Rugzak

Zakkenrollers…die kun je overal tegenkomen. In elke stad en dorp kun je op slinkse wijze spullen kwijtraken waar je aan gehecht bent en die kostbaar zijn. Vooral toeristen zijn nogal eens het doelwit van dit soort figuren.

Voorkomen

De anderhalve meter maatschappij die tijdens de coronaperiode gebruikelijk is, zorgt voor een groot aantal minder zakkenrollerij. Toch wordt er nog steeds gestolen en gerold. Een belangrijk aspect is: Houd je spullen constant in de gaten. Leg niet in een overvolle trein je tas in het bovenrek terwijl je er geen zicht op hebt. Hang nooit een tas aan je rugleuning van je stoel in bijvoorbeeld een restaurant. Kijk altijd goed uit met een rugtas. Deze kan snel worden opengeritst en je bent zomaar bestolen van je portemonnee. Draag je rugtas op je buik in een drukke menigte of schaf jezelf een antidiefstal rugzak aan.

Perfecte oplossing

De anti-diefstal rugzak is een prima oplossing om diefstal te voorkomen. De ritssluiting zit tegen je rug aan. Knappe dief die zo’n tas open krijgt. De rits is onzichtbaar vanaf de buitenkant. Waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen. Ook is een anti-diefstal rugtas gemaakt van materiaal wat moeilijk open te snijden is. Voor een zakkenroller wordt het heel lastig om je te bestelen.

A&K

Het merk A&K heeft een mooi assortiment anti-diefstal rugzakken die ook nog eens waterdicht zijn. Spatwaterdicht en ruim plek voor een laptop.

Overal op de wereld kom je ze tegen, de zakkenrollers. Heb je een rugzak van A&K dan kun jij eenvoudigweg geen slachtoffer worden van zakkenrollerij. De ritssluiting zit op je rug en is onzichtbaar. Mocht er iemand proberen je rugzak te openen, dan moet je dit gewoon kunnen voelen. Verder is de rugzak waterafstotend en heeft een USB- en audio aansluiting. De reflecterende details zorgen er voor dat je goed zichtbaar bent in het donker. Aan de binnenzijde zitten vele vakken waar je je spulletjes veilig in kwijt kunt. De ideale rugzak voor op vakantie maar ook naar school of werk.