Airfryer XXL Accessoires

De airfryer is één van de beste uitvindingen van de laatste jaren op kookgebied. De airfryer is als het ware een frituurpan zonder het gebruik van frituurvet of olie. Het bereiden van snacks wordt met hete lucht gerealiseerd. Ook groentes, kippenpoten en muffins kunnen met gemak worden gebakken zonder vet. De airfryer is tevens veilig in gebruik, geen hete spetters vet die je kunnen verwonden. Kortom…een geweldig product wanneer je wat mager en vetloos wil eten. De binnenpan van de airfryer is gemakkelijk schoon te maken.

De airfryer kent vele voordelen. Natuurlijk is dat het gezond frituren zonder vet of olie  maar ook heb je geen last van frituurdampen. Frituren in je keuken met frituurvet zorgt voor stank waar je dagen last van kunt houden. De airfryer is reukloos en de pan is gemakkelijk te reinigen.

Natuurlijk is het eten van veel snacks niet goed voor een mens. Maar iedereen wil wel eens wat lekkers eten. Met de airfryer is het prima om op verantwoorde wijze frietjes en kroketten te bakken.

Accessoires voor de airfryer xxl

Omdat er zoveel verschillende gerechten uit de airfryer komen, moeten er een aantal accessoires worden aangeschaft. Hou je van taart en brood bakken, quiches maken en gerechten gratineren? Met deze handige accessoires bereid je op  de juiste wijze je baksels. De Philips Airfryer XXL Accessoires-bakset bestaat uit een bakblik en 9 siliconen muffinvormen. Deze meesterbakkerkit is het juiste product om je eigen broodbakmachine te creëren. Met de handige muffin vormpjes maak je de lekkerste zoete- en hartige lekkernijen.

De Philips Airfryer Accessoires party set

Deze de partyset biedt je de mogelijkheid om een gezond en lekker feest te geven. Deze dubbellaagse voedselscheider bakt al je feestsnacks zonder vet, lekker gaar en knapperig. Het rekje past prima in het airfryer xxl mandje. Handig om twee lagen voedsel tegelijkertijd te bereiden en ideaal om bijvoorbeeld een grote portie drumsticks te bereiden onder een laag frietjes.