Afzuigkap 90 cm

Wanneer je man staat te koken, zal je merken dat hij de afzuigkap praktisch nooit voluit zet. De meeste mannen hebben een een hekel aan de herrie, die de afzuiging veroorzaakt. Ben je toe aan een nieuw exemplaar, schaf jezelf dan een Etna AP290RVS wandschouwkap van 90 cm breed aan. Deze afzuigkap maakt weinig geluid, dus ook voor oren die niet goed tegen harde geluiden kunnen, ideaal. Deze afzuigkap heeft een krachtige afzuiging. De capaciteit is 360m3/h. Zet je de afzuiging op stand 1 dan is het geluidsniveau 40dB. Voorzien van een recirculatiesysteem om energie te besparen. Het warme LED licht geeft een mooi zicht over je pannen en is energiezuinig. De afzuigkap kan met 3 standen worden gebruikt. Gemakkelijk te reinigen.

Werking afzuigkap 

De afzuigkap kan op twee manieren werken. In ieder geval wordt er lucht opgezogen (kookluchtjes) Vet, vocht en geurtjes worden vervolgens naar buiten gezogen. Er zijn ook kappen die deze luchtjes door middel van koolstoffilters opzuigen en recirculatie bewerkstelligen. Vroeger werd er gekookt zonder afzuiging. Stoffen bleven dan hangen in de keuken, wat achteraf gezien niet echt gezond was. Er kwam nitrogen dioxide vrij.

Een afzuigkap is dus echt nuttig in de keuken!

CENDO KR71EPDZ
Deze schuine stand afzuigkap van glas heeft een fantastische design-uitstraling. Is 90 cm breed en heeft een fluisterstille werking. De luchtstroom is perfect, dit komt door de randafzuiging. Een lange levensduur is gegarandeerd door de Eco Power drive motor. Zeer geschikt voor open keukens. Voorzien van een touch bediening met naloop timer.

Limelight afzuigkap

De Klarstein Limelight afzuigkap heeft een elegante uitstraling en is praktisch en functioneel in het gebruik. Voor het verwijderen van dampen, etensgeuren en walm is deze kap een uitstekend product. Per uur kan er 600m3 worden afgevoerd. Betaalbaar en en zuinig in gebruik. De geïntegreerde lampen geven veel licht op het kookgedeelte. Een mooie kap die geïnstalleerd moet worden aan de muur. Kan ook als recirculatiemodel worden gebruikt.