Afdekzeil Zwembad Intex

Het weer in april is nog niet echt zwembadweer, maar de betere tijden komen er aan. Vooral in deze coronaperiode is het hebben van genoeg vertier in de tuin een aanrader. Veel mensen gaan niet op vakantie en genieten van hun vrije tijd in eigen tuin.

Zwembad in eigen tuin

Een zwembad in de tuin is niet alleen weggelegd voor mensen met een grote tuin of met veel geld. Intex zwembaden zijn er voor elke portemonnee en grootte van de tuin. Ronde, vierkante en rechthoekige baden kunnen op simpele wijze worden opgebouwd. Een zwembad in eigen tuin heeft een groot aantal voordelen.

  • Heerlijk een frisse duik nemen in je eigen achtertuin. Je hoeft dus niet naar een overvol zwembad of naar een drukke recreatieplas.
  • Hoe prettig is het om na een warme dag op kantoor je schoenen en kleding uit te trekken en heerlijk even bij te komen in je eigen zwembad.

Afdekzeil

s’ Nachts kan het, ook in de zomermaanden, nog flink afkoelen. Een afdekzeil is dan onontbeerlijk. Afdekzeil zwembad Intex heeft voor elk bad een bijpassend afdekzeil. Het zwembadwater blijft veel schoner, het water wordt geïsoleerd en chloor wordt beter beschermd. Chloorverbruik kan op deze manier worden beperkt.

Je houdt je zwembad schoon! 

Er zijn behalve het warm houden van het zwembadwater, nog meer voordelen bij het aanbrengen van een afdekzeil. Ook al heb je de beschikking over een goede zwembadpomp, een afdekzeil voorkomt dat er blad en andere viezigheid in je zwembad komt. Het is echt niet prettig om met je voeten over zandkorrels te lopen in je Intexzwembad. Een zwembad hoort een schone bodem te hebben. Ook ongedierte als vliegjes en andere insecten komen door middel van het afdekzeil niet in het zwembad. Vooral ‘s avonds en in de nacht zijn in de zomermaanden veel vliegende insecten aanwezig. Een afdekzeil zorgt er voor dat je het zwembad veel minder hoeft te reinigen.