Adidas Trainingspak Dames

Het van oorsprong Duitse bedrijf Adidas, werd in de jaren ’20 opgericht. Het merk Adidas is te herkennen aan de drie schuin aflopende strepen die in elk kledingstuk of schoen terug komen. Of je nu schoenen of een trainingspak van dit merk aanschaft, de drie strepen zijn altijd te zien als het logo. De strepen zijn pas vanaf 1996 actueel geworden op de Adidas producten.

Hergebruik

Sinds 2020 is Adidas begonnen met hergebruik van polyester. Vanaf 2024 zal dit merk alleen nog gerecycled polyester gebruiken in haar kleding en schoeisel. Het plan is om in het jaar 2020, 15 tot 20 miljoen paar schoenen te fabriceren van plastic afval. Plastic wat op de stranden en uit zee is opgevist, zal gebruikt worden om duurzaamheid en een betere leefomgeving te garanderen.

Trainingspak voor dames

De sportieve dames onder ons, willen óók tijdens hun sportprestaties, een moderne look en kleding die comfortabel zit en transpiratievocht opneemt. Adidas heeft voor elke tak van sport de juiste trainingspakken ontwikkeld. De nieuwe T16 kledinglijn laat onderscheid zien tussen “offcourt” en “oncourt” kleding. “Oncourt” is sportkleding die je tijdens je wedstrijd of training draagt. “Offcourt” draag je voor- en na de wedstrijd.

Adidas trainingspak blauw voor dames

Een trainingspak wat tegen een stootje kan. Heeft twee steekzakken in de broek maar ook in het jasje. Het 100 % gerecycled polyester materiaal is vochtafdrijvend en gemakkelijk wasbaar. De blauwe kleur heeft een sportieve uitstraling.

Unisex trainingspak

Het Legend B-keuze Trainingspak Unisex SlimFit Nude Pink heeft een casual look en kan door dames en heren worden gedragen. Niet alleen tijdens je hardlooprondje maar ook voor een ontspannen avondje tv kijken is dit de juiste kleding. De comfortabele pasvorm en de ultralichte stof hebben een heerlijke structuur en is ademend. De hoge kwaliteit polyester stof kan in vier richtingen worden gerekt. Dus uiterst aangenaam tijdens het maken van bewegingen. Ritszakken in broek en jack. Gebruiken voor vrije tijd en sportieve prestaties.