Adidas Slippers Heren

Eén van de bekendste logo’s zijn wereldwijd natuurlijk de drie strepen van Adidas. Elk product van dit merk is altijd voorzien van de welbekende streepjes. Of je nu een trainingspak, tas of schoenen koopt, de strepen zijn altijd aanwezig. Voor iedereen herkenbaar. Officieel wordt adidas nooit met een hoofdletter aangeduid maar altijd met de kleine a.

Duits merk

Adidas is oorspronkelijk een Duits merk. De gebroeders Dassler begonnen in het Duitse plaatsje Herzegenaurach in Beieren met het produceren van schoenen. Dit was in 1920. Tijdens de tweede wereldoorlog groeiden de broers uit elkaar omdat broer Rudolf dweepte met het nazigebeuren. Na de oorlog gingen de gebroeders uit elkaar en ging Adi verder met het merk Adidas.

Adidas heeft op sportgebied zijn sporen wel verdiend. In bijna elk gezin vindt je wel een product met de drie strepen. Op het gebied van sportschoenen en slippers wint dit merk nog steeds aan populariteit.

Adidas slippers voor heren

De adidas slippers CF Adilette Plus is een praktische slipper voor volwassenen. De heren vinden deze slippers comfortabel zitten. Een zwarte slipper die je kunt dragen naar zwembad of strand. Ook wanneer er na de voetbaltraining moet worden gedoucht, is het prettig een paar slippers te dragen. Dit voorkomt schimmel en infecties aan de voeten. Deze adidas adilette Comfortslipper is ademend en voorzien van een profielzool.

Adidas adilette aqua

Een mooie functionele slipper om in het zwembad te dragen. Zwembadtegels zijn over het algemeen erg glad wanneer ze nat zijn. Veilig lopen op deze polyester/rubber slipper van adidas. De groene kleur past bij elke zwemoutfit en zal niet verkleuren. Een prima badslipper voor zowel heren als dames.

Vaste voetband

De adidas slippers voor heren zijn voorzien van een vaste voetband en een comfortabel voetbed. Voor het gebruik onder de douche zijn de Adilette Cloudfoam AQ1702 fantastische slippers. De ingespoten EVA loopzool heeft een cloudfoam voetbed wat een heerlijk zacht loopcomfort geeft. De wreefband is enkelvoudig synthetisch. De slippers zijn snel droog en zeer geschikt voor onder de douche!